English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/212651
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorÁvila, María Luisa-
dc.date.accessioned2020-05-29T09:04:37Z-
dc.date.available2020-05-29T09:04:37Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifierisbn: 978-84-00-10500-6-
dc.identifierother 694-19-142-0-
dc.identifier.citationCiencias de la naturaleza en al-Andalus. Textos y estudios. X: 23- 43 (2019)-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/212651-
dc.descriptionhttp://libros.csic.es/product_info.php?products_id=1385-
dc.languagespa-
dc.publisherConsejo Superior de Investigaciones Científicas (España)-
dc.rightsclosedAccess-
dc.titleActitudes de los ulemas andalusíes frente a la comida-
dc.typecapítulo de libro-
dc.date.updated2020-05-29T09:04:37Z-
dc.relation.csic-
Appears in Collections:(EEA) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.