English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/206024
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Actividad β-glucosidasa de la cepa UNQLp11 de Lactobacillus plantarum durante la fermentación vínica

AuthorsBrizuela, Natalia S.; Iglesias, Néstor G.; Arnez, Marina; Rivas, Gabriel A.; Semorile, Liliana; Pozo-Bayón, Mª Ángeles ; Bravo-Ferrada, Bárbara M.; Tymczyszyn, E. Elizabeth
Issue Date2019
CitationXVII Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (2019)
XXI Congreso Latinoamericano y del Caribe de Ciencia y Tecnología de Alimentos (2019)
DescriptionTrabajo presentado al XVII Congreso Argentino de Ciencia y Tecnología de los Alimentos y al XXI Congreso Latinoamericano y del Caribe de Ciencia y Tecnología de Alimentos (CyTAL-ALACCTA), celebrados en Buenos Aires del 20 al 22 de noviembre de 2019.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/206024
Appears in Collections:(CIAL) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
activifermenta.pdf148,05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.