English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/204364
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Hábitos culinarios y consumo de complementos nutricionales en vegetarianos españoles

AuthorsGarcía-Maldonado, Elena; Gallego-Narbón, Angélica; Zapatera, Belén ; Vaquero, M. Pilar
Issue Date2019
CitationXXIII Jornadas de Nutrición Práctica (2019)
XIII Congreso Internacional de Nutrición, Alimentación y Dietética (2019)
DescriptionTrabajo presentado a las XXIII Jornadas de Nutrición Práctica y al XIII Congreso Internacional de Nutrición, Alimentación y Dietética, celebrados en Madrid el 3 y 4 de abril de 2019.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/204364
Appears in Collections:(ICTAN) Comunicaciones congresos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
habitoespa.pdf424,49 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.