Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/194152
COMPARTIR / EXPORTAR:
logo share SHARE BASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE

Invitar a revisión por pares abierta
Título

Converses antàrtiques

AutorGili, Josep Maria CSIC ORCID ; Cortes, Pau CSIC ORCID; Felipe, Jordi CSIC ; Ferrera, Isabel CSIC ORCID; Rodríguez-Ros, P. CSIC ORCID
Fecha de publicación28-jul-2018
CitaciónNit de la Recerca (2018)
Resumen“Qui fa recerca a l’Antàrtida? Són joves o grans? Són dones o homes? Tots són científics/ques? Hi ha més coses a l’Antàrtida a part de pingüins i gel? On es du a terme la recerca: a dins de l’aigua, sota l’aigua o a terra ferma? Quan va començar el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a fer recerca antàrtica? Què es menja quan treballes a les aigües fredes de l’Oceà Austral? Es pot parlar amb els amics i la família, o fer ús de les xarxes socials com Instagram i Twitter, a un dels indrets més remots de la Terra? En aquesta taula rodona parlarem de la recerca que es fa al continent glaçat evitant caure en els tòpics més comuns de la recerca antàrtica i parlant amb els protagonistes reals de la recerca antàrtica que es fa des del CSIC. Abordarem aquest tema des de diversos punts de vista: generacional, professional i disciplinari, i de gènere.”
DescripciónCharla con motivo de la Nit de la Recerca, celebrada en el Centre Cívic Vil·la Urània de Barcelona
URIhttp://hdl.handle.net/10261/194152
Aparece en las colecciones: (UTM) Material de divulgación
(ICM) Material de divulgación

Mostrar el registro completo

CORE Recommender

Page view(s)

194
checked on 19-abr-2024

Google ScholarTM

Check


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.