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http://hdl.handle.net/10261/176685
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Título: | Liquid and stable olein fractions |
Otros títulos: | Fracciones de oleína líquidas y estables | Autor: | Salas, Joaquín J. CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID | Fecha de publicación: | 11-jun-2013 | Citación: | US8460736 B2 | Resumen: | [EN] The present invention relates to a stable and liquid olein fraction wherein less than 8.6% of the TAG species of said olein fraction have the general formula SMS and at least 26% of TAG species of said olein fraction have the general formula SMM, wherein S represents a saturated fatty acid and M represents a monoenoic fatty acid, which olein fraction is obtainable by fractionation of a high oleic high saturated sunflower oil; and collecting the liquid fraction. The invention further relates to a method for preparation of a stable and liquid olein fraction by low temperature fractionation of a high oleic, high saturated sunflower oil. [ES] Fracciones de oleína estables y líquidas donde: a) menos de 8,6% de las especies de TAG de dicha fracción de oleína tienen la fórmula general SMS, y b) al menos 26% de las especies de TAG de dicha fracción de oleína tienen la fórmula general SMM, donde S representa un ácido graso saturado y M representa un ácido graso monoenoico, cuya fracción de oleína es obtenible mediante: - el fraccionamiento de un aceite de girasol alto oleico altamente saturado; y - recoger la fracción líquida. |
URI: | http://hdl.handle.net/10261/176685 |
Aparece en las colecciones: | (IG) Patentes |
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