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Título: | Effect of dietary addition of EPA, DPA and DHA on rumen bacterial community in cows and ewes. An in vitro approach |
Autor: | Carreño Yugueros, David CSIC ORCID; Belenguer, Álvaro CSIC ORCID ; Pinloche, E.; Yáñez Ruiz, David R. CSIC ORCID; Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; McEwan, Neil R.; Newbold, C. Jamie; Frutos, Pilar CSIC ORCID | Fecha de publicación: | sep-2018 | Editor: | Cambridge University Press | Citación: | Advances in Animal Biosciences 9 (3): 389 (2018) | Resumen: | Dietary addition of EPA, DPA, and DHA altered the abundance of several bacterial genera, such as Prevotella, Hallella, Paraprevotella and Succiniclasticum, that might participate in rumen biohydrogenation. | Descripción: | Póster presentado al: 10th International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH).--Herbivore nutrition supporting sustainable intensification and agro-ecological approaches.-- p. 389. 2-6 de septiembre de 2018. Clermont-Ferrand (Francia). | Versión del editor: | https://symposium.inra.fr/isnh2018/ | URI: | http://hdl.handle.net/10261/169938 | ISSN: | 2040-4700 |
Aparece en las colecciones: | (IGM) Artículos (EEZ) Artículos |
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Carreno et al_2018_PUFA Micro.pdf | Póster | 5,59 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
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