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Título

Effect of dietary addition of EPA, DPA and DHA on rumen bacterial community in cows and ewes. An in vitro approach

AutorCarreño Yugueros, David CSIC ORCID; Belenguer, Álvaro CSIC ORCID ; Pinloche, E.; Yáñez Ruiz, David R. CSIC ORCID; Toral, Pablo G. CSIC ORCID ; Hervás, Gonzalo CSIC ORCID ; McEwan, Neil R.; Newbold, C. Jamie; Frutos, Pilar CSIC ORCID
Fecha de publicaciónsep-2018
EditorCambridge University Press
CitaciónAdvances in Animal Biosciences 9 (3): 389 (2018)
ResumenDietary addition of EPA, DPA, and DHA altered the abundance of several bacterial genera, such as Prevotella, Hallella, Paraprevotella and Succiniclasticum, that might participate in rumen biohydrogenation.
DescripciónPóster presentado al: 10th International Symposium on the Nutrition of Herbivores (ISNH).--Herbivore nutrition supporting sustainable intensification and agro-ecological approaches.-- p. 389. 2-6 de septiembre de 2018. Clermont-Ferrand (Francia).
Versión del editorhttps://symposium.inra.fr/isnh2018/
URIhttp://hdl.handle.net/10261/169938
ISSN2040-4700
Aparece en las colecciones: (IGM) Artículos
(EEZ) Artículos




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