English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/166912
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorOrdás Pérez, Amandoes_ES
dc.date.accessioned2018-06-25T07:00:48Z-
dc.date.available2018-06-25T07:00:48Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationLa horticultura española: 117 (2001)es_ES
dc.identifier.isbn84-87729-37-1-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10261/166912-
dc.description1 página.es_ES
dc.description.abstractEn España se cultiva desde antiguo en pequeña escala. Una relativa expansión comenzó en el área mediterránea en los años setenta con vistas a la exportación.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherSociedad Española de Ciencias Hortícolases_ES
dc.rightsopenAccesses_ES
dc.subjectBrassica oleracea L. var. italica Plenckes_ES
dc.subjectBróculies_ES
dc.subjectCultivoes_ES
dc.titleBróculies_ES
dc.typeCapítulo de libroes_ES
dc.description.peerreviewedPeer reviewedes_ES
dc.relation.csices_ES
oprm.item.hasRevisionno ko 0 false*
Appears in Collections:(MBG) Libros y partes de libros
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ordas_Broculi.pdfCapítulo de libro213,04 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.