English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/13622
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Reducción del agrietamiento de los frutos de cerezo mediante tratamiento con ácido alfanaftilacético (ANA)

AuthorsTabuenca Abadía, María de la Concepción
Issue Date1985
PublisherCSIC - Estación Experimental de Aula Dei (EEAD)
CitationAn. Estac. Exp. Aula Dei, v. 17 (1985), n. 3/4: 209-213.
Abstract[EN] Spray of alfanaphthalene acetic acid, at 1 ppm, reduced the cracking index when applied to Bing, Marmotte, Mollar de Cáceres and Napoleon cherries from 25 to 30 days before harvest. Similar sprays have not given adequate control of cracking with the varieties Daiber and Van.
[ES] En las variedades Bing, Marmotte, Mollar de Cáceres y Napoleón, se logra una disminución del índice de agrietamiento de los frutos, tratando los árboles con ácido alfanaftilacético a 1 ppm, de 25 a 30 días antes de la maduración. Tratamientos similares sobre las variedades Daiber y Van son inefectivos.
URIhttp://hdl.handle.net/10261/13622
ISSN0365-1800
Appears in Collections:(EEAD) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ANALES_17_3-4-Reducción de agrietamiento.pdf186,5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.