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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-1992Composite mechanical behaviour of carrageenan-gum mixed gels. Influence of compositionCostell Ibáñez, Elvira CSIC ; Damásio, Maria Helena; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luisartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Resistencia térmica bacteriana: Parámetros de medida y su controlSilla Santos, María Hortensia CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-1996Instrumental texture profile analysis with particular reference to gelled systemsPons, M.; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-1997The effect of ethylenediaminetetraacetic acid on heat resistance and recovery of Clostridium Sporogenes PA 3679 spores treated in HTST conditionsSilla Santos, María Hortensia CSIC ; Torres Zarzo, J.artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Trace Element Food Toxicology: An Old and Ever-Growing DisciplineYbáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Sensory analysis applied to quality control of citrus fruitsCostell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
7openAccess2123440_B1.pdf.jpg16-sep-1999Un método de predicción de la intensidad del aroma y defectos en la fabricación de productos cárnicosToldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Durán, Josépatente
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Efecto de las interacciones entre hidrocoloides y edulcorantes en la calidad sensorial de nectares de melocoton. Optimizacion de una formulacion de bajo contenido caloricoPastor Castillo, M. Vicentatesis doctoral
9openAccess2116229_B1.pdf.jpg1-mar-1999Método de diferenciación bacteriana basado en la determinación de actividades aminopeptidasicasToldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCID; Vila Aguilar, Rafael; Feria Casino, Amparopatente
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-1998Textural Characteristics and Dynamic Oscillatory Rheology of Maturation of Milk Gelatin Gels with Low AciditySalvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Viabilidad y actividad fermentativa de bacterias lácticas en masas de trigo congeladasBenedito Mengod, Carmen ; Martínez-Anaya, María Antonia; Torner, M. José; Tenés, E.; Llopis, P.artículo
12closedAccess1994Transcriptional regulation of the Trichoderma longibrachiatum egl1 geneGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Pérez-González, José A.; González-Candelas, Luis CSIC ORCID CVN ; Ramón, Daniel CSICartículo
13closedAccess3-mar-1998Amino acid decarboxylase capability of microorganisms isolated in Spanish fermented meat productsSilla Santos, María Hortensia CSIC artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1996Effects of hydrocolloids and aspartame on sensory viscosity and sweetness of low calorie peach nectarsPastor Castillo, M. Vicenta; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo
15openAccessWO_1996_024685_A1.pdf.jpg15-ago-1996Process for obtaining specific probes of strain or speciePérez Martínez, Gaspar CSIC ORCID ; Miralles, María del Carmenpatente
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1994Critical review of the atomic spectrometric analysis of arsenic in foodsCervera, María Luisa CSIC; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo de revisión
17closedAccess1993Construction of a recombinant wine yeast strain expressing beta-(1,4)-endoglucanase and its use in microvinification processesPérez-González, José A.; González García, Ramón CSIC ORCID ; Querol, Amparo CSIC ORCID; Sendra, José M. CSIC; Ramón, Daniel CSICartículo
18closedAccess1997The integration of nitrogen and carbon catabolite repression in Aspergillus nidulans requires the GATA factor AreA and an additional positive-acting element, ADAGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Gavrias, Victoria; Gómez, Dennis; Scazzocchio, Claudio; Cubero, Beatriz CSIC artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1991Rheological behaviour of sheares jams. Relation with fruit contentCarbonell, E.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo
20openAccessmartinez_jovenes_lectores.pdf.jpgnov-1998Los jóvenes lectores en las bibliotecas del CSICMartínez Unica, Mercedesartículo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-1992Amino acid metabolism by yeast and lactic acid bacteria during bread dough fermentationCollar, Concha CSIC ORCID; Mascarós, Arturo F.; Benedito Mengod, Carmen artículo
22closedAccess1992The Two Major Xylanases from Trichoderma Reesei: Characterization of Both Enzymes and GenesTörrönen, Anneli; Mach, Robert L.; Messner, Robert; González García, Ramón CSIC ORCID ; Kalkkinen, Nisse; Harkki, Anu M.; Kubicek, Christian P.artículo
23openAccessdic-1999Accumulation of heavy metals and As in wetland birds in the area around Donana National Park affected by the Aznalcollar toxic spillHernández, Luis M.; Gómara, Belén CSIC ORCID ; Fernández Martín, Mario Antonio ; Jiménez, B.; González Carlos, María José CSIC ORCID ; Baos, Raquel CSIC ORCID; Hiraldo, Fernando CSIC ORCID; Ferrer, Miguel CSIC ; Benito, V.; Suñer, M. Ángeles; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Optimization of the extraction, clean-up and determination of arsenobetaine in manufactured seafood products by coupling liquid chromatography with inductively coupled plasma atomic emission spectrometryYbáñez, Nieves; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Tejedor, Wedleys; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1992Headspace flavour compounds produced by yeasts and lactobacilli during fermentation of preferments and bread doughsTorner, M. José; Martínez-Anaya, María Antonia; Antuña, B.; Benedito Mengod, Carmen artículo
26closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-mar-1992Determination of arsenic in dry ashed seafood products by hydride generation atomic absorption spectrometry and a critical comparative study with platform furnace Zeeman-effect atomic absorption spectrometry and inductively coupled plasma atomic emission spectrometryYbáñez, Nieves; Cervera, María Luisa CSIC; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
27closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Influence of composition on mechanical properties of strawberry gels. Compression test and texture profile analysisHernández, M. J.; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Efecto de la adición de gelatina sobre el comportamiento reológico en sistemas lácteosSalvador, Ana CSIC ORCIDtesis doctoral
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1997Bread staling. Simultaneous effect of bacterial α-amylase and emulsifier on firmness and pasting properties of bread crumbEiras Grossmann, María Victoria; Benedito Mengod, Carmen artículo
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1997A new approach to study starch changes occurring in the dough-baking process and during bread storageLeón, Alberto E.; Durán, Encarna; Benedito Mengod, Carmen artículo
31closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-oct-1999Effect of addition of gelatine on microstructure of yogurt and relationship with their textural propertiesFiszman, Susana CSIC ORCID ; Lluch, María Ángeles; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
32closedAccessdic-1991Two beta-glycanase genes are clustered in Bacillus polymyxa: molecular cloning, expression, and sequence analysis of genes encoding a xylanase and an endo-beta-(1,3)-(1,4)-glucanaseGosalbes, María José; Pérez-González, José A.; González García, Ramón CSIC ORCID ; Navarro, A.artículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1993Biochemical and technological characteristics of frozen microbial concentrates for breadmakingMartínez-Anaya, María Antonia; Pitarch, B.; González, Francisco J.; Benedito Mengod, Carmen artículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-1999Optimising acceptability of low-sugar strawberry gels segmenting consumers by internal preference mappingDamásio, Maria Helena; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Durán, Luisartículo
35closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-1992Low molecular weight peptides of bread dough and bread. Dynamics during fermentation and bakingPrieto Alamán, José Antonio CSIC ORCID; Collar, Concha CSIC ORCID; Benedito Mengod, Carmen artículo
36closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-mar-1996Monomethylarsonic and dimethylarsinic acid contents in seafood productsVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
37closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-dic-1999Total and inorganic arsenic in the fauna of the Guadalquivir estuary: Environmental and human health implicationsSuñer, M. Ángeles; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Muñoz, Ociel; López, Fernando; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Arias, Alberto M. CSIC ORCID; Blasco, Julián CSIC ORCID artículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1991Platform in furnace Zeeman-effect atomic absorption spectrometric determination of arsenic in beer by atomization of slurries of sample ashCervera, María Luisa CSIC; Navarro, Ascensio; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Guardia, Miguel de la; Salvador, Amparoartículo
39closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1997Development of a restructured alginate food particle suitable for high temperature-short time process validationOcio, María José CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Gasque, F.; Rodrigo, M.; Martinez, A.artículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Determination of inorganic arsenic in seafood products by microwave-assisted distillation and atomic absorption spectrometryLópez, J. Carlos; Reija, Carmen; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Cervera, María Luisa CSIC; Guardia, Miguel de laartículo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Sensory profile of peach nectars. Evaluation of assessors and attributes by generalized Procrustes analysisPastor Castillo, M. Vicenta; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luisartículo
42closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Influencia de la concentración, del pH y de la presencia de sal en el comportamiento reológico de disoluciones acuosas de derivados de celulosaDurán, Luis; Pareja, L.; Pastor Castillo, M. Vicenta; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
43closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Análisis sensorial del aroma de zumos de frutasVélez, C.; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
44closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Desarrollo y aplicacion de metodologias analiticas para la determinacion de especies arsenicales en productos de la pescaVélez, Dinoraz CSIC ORCIDtesis doctoral
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-1992Aportaciones al estudio del metabolismo de los microorganismos de la fermentación panaria en relación a la calidad tecnológica del panMascarós Torres, Arturotesis doctoral
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Biotecnología en alimentación. La fermentación panariaBenedito Mengod, Carmen artículo
47closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-1994Comparison of simplified methods for evaluation of sensory thresholds of added substancesCostell Ibáñez, Elvira CSIC ; Pastor Castillo, M. Vicenta; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Durán, Luisartículo
48closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-1995Glucono-δ-lactone and citric acid as acidulants for lowering the heat resistance of Clostridium sporogenes PA 3679 in HTST working conditionsSilla Santos, María Hortensia CSIC ; Torres Zarzo, J.artículo
49openAccessdic-1999Trace elements in blood collected from birds feeding in the area around Donana National Park affected by the toxic spill from the Aznalcollar mineBenito, V.; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Muñoz, Ociel; Suñer, M. Ángeles; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Baos, Raquel CSIC ORCID; Hiraldo, Fernando CSIC ORCID; Ferrer, Miguel CSIC ; Fernández Martín, Mario Antonio ; González Carlos, María José CSIC ORCID artículo
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-1995Texture of sweet orange gels by free-choice profilingCostell Ibáñez, Elvira CSIC ; Trujillo, C.; Damásio, Maria Helena; Durán, Luisartículo
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