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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2022 | Vida útil sensorial | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Garitta, Lorena; Hough, Guillermo | capítulo de libro |
closedAccess | | 15-jun-2015 | The Role of Temporal Dominance of Sensations (TDS) in the Generation and Integration of Food Sensations and Cognition | Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2008 | Quality of Battered or Breaded Fried Products | Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2012 | Playing with sound. Crispy crusts | Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2008 | Methodological Developments in the Assessment of Texture in Solid Foods. An Integrated Approach for the Quantification of Crispness/Crunchiness | Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | feb-2005 | La medida de propiedades físicas de los alimentos y su correlación con las medidas sensoriales | Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
| | 2013 | Instrumental assessment of the sensory quality of baked goods | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2022 | Consumer Perception as a Criterion for Process Design | Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | Coating Ingredients | Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | mar-2010 | Battering and Breading: Principles and System Development | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Battering and Breading: Frying and Freezing | Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Salvador, Ana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | mar-2012 | Appreciation of Food Crispness and New Product Development | Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2005 | Análisis sensorial aplicado a la evaluación de las frutas y hortalizas | Fiszman, Susana CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2006 | Calidad organoléptica | Casañas, Francesc; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Sensory quality control of fresh produce. A case study | Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Bayarri, Sara CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2010 | Sensory evaluation of fruit and vegetable flavors | Bayarri, Sara CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2011 | Influence of thickeners on flow behaviour and viscoelasticity of high soy protein desserts | Arancibia, Carla; Hernández, T. ; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Bayarri, Sara CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2011 | Influence of fat replacers on low-fat dairy desserts viscoelasticity. A creep study | Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Arancibia, Carla; Chulia, Isabel; Bayarri, Sara CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2011 | Herramientas para entender la respuesta del consumidor | Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Bayarri, Sara CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | ene-2004 | Metal contamination in food | Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Suñer, M. Ángeles; Montoro Martínez, Rosa CSIC | capítulo de libro |
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