English   español  
Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10261/117476
Share/Impact:
Statistics
logo share SHARE   Add this article to your Mendeley library MendeleyBASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL
Exportar a otros formatos:

Title

Factores que intervienen en la pérdida de calidad organoléptica y nutricional de productos de la IV gama

AuthorsCano, M. Pilar ; Plaza Gómez, Luis Manuel ; Ancos, Begoña de
Issue Date2003
PublisherInstituto Canario de Investigaciones Agrarias
CitationProductos hortofrutícolas mínimamente procesados: 137- 153 (2003)
URIhttp://hdl.handle.net/10261/117476
Identifiersisbn: 84-606-3514-7
Appears in Collections:(IF) Artículos
Files in This Item:
File Description SizeFormat 
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record
Review this work
 


WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.