Por favor, use este identificador para citar o enlazar a este item: http://hdl.handle.net/10261/113085
COMPARTIR / EXPORTAR:
logo share SHARE logo core CORE BASE
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE

Invitar a revisión por pares abierta
Título

Capillary gas chromatography of some triglycerides in cheese using programmed-temperature injection

AutorAlonso López, Leocadio CSIC ORCID
Palabras claveProgramme temperature injection (PTV)
Triglycerides in cheese
Gas chromatography
Silica capillary columns
Fecha de publicaciónmay-1993
EditorSpringer Nature
CitaciónChromatographia 35(9-12): 649-652 (1993)
ResumenA rapid gas chromatographic method for the analysis of triglycerides in cheese on a capillary column with a programmed temperature vaporizer has been developed. Fat were extracted with hexane to dryness. The reproducibility of the method was assessed and the coefficient of variation for the total triglycerides was 2.50%. Recovery of individual triglycerides ranged between 87 to 105%.
Versión del editorhttp://dx.doi.org/10.1007/BF02267931
URIhttp://hdl.handle.net/10261/113085
DOI10.1007/BF02267931
Identificadoresdoi: 10.1007/BF02267931
issn: 0009-5893
e-issn: 1612-1112
Aparece en las colecciones: (IPLA) Artículos




Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato
accesoRestringido.pdf15,38 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir
Mostrar el registro completo

CORE Recommender

SCOPUSTM   
Citations

18
checked on 03-abr-2024

WEB OF SCIENCETM
Citations

13
checked on 26-feb-2024

Page view(s)

337
checked on 22-abr-2024

Download(s)

116
checked on 22-abr-2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


NOTA: Los ítems de Digital.CSIC están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.