English   español  

(ICVV) Libros y partes de libros : [55]  

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 55
 next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Variedades minoritarias de vid en La RiojaBalda, Pedro ; Martínez de Toda, F. libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Phenolic compounds: types, effects and researchGarde-Cerdán, Teresa ; Gonzalo-Diago, A. ; Pérez-Álvarez, Eva Pilarlibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Wine aging and spoilageRubio Bretón, María Pilar ; Garde-Cerdán, Teresa ; Martínez García, Juana ; Gonzalo-Diago, A. ; Pérez-Álvarez, Eva Pilar; Bordiga. M.capítulo de libro
openAccessValoracion_estado.pdf.jpg2017Valoración del estado nutricional de la vidGarcía-Escudero, E. ; Martín Rueda, Ignacio capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Understanding the relationship between wine phenolic compounds and sensory properties: Bitterness and astringencyGarde-Cerdán, Teresa ; Gonzalo-Diago, A. ; Pérez-Álvarez, Eva Pilarcapítulo de libro
openAccessViticultura_Cambio.pdf.jpg2018La viticultura frente al cambio climático: adaptación y estrategias de mejoraRuíz García, Lorena ; Romero, P. ; Tornel, Manuel; Menéndez, Cristina M.; Cabello, Félix; Martínez Cutillas, A.capítulo de libro
openAccessInfluence_wine.pdf.jpg2017Influence of chemical compounds on the foaming properties of sparkling winesMartínez Lapuente, Leticia ; Ayestarán, Belén ; Guadalupe, Zenaida capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Impact of pulsed electric field treatment on must and wine qualityGonzález-Arenzana, L. ; Portu, Javier; López, Noelia; Santamaría, P. ; Garde-Cerdán, Teresa ; Gutiérrez, A. R. ; López Alfaro, Isabel ; López Martín, Rosa capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Estudio preliminar: Evaluación de la tolerancia de cultivares de Vitis vinifera L. a hongos asociados a las enfermedades de la madera de la vidMartínez-Diz, M. P.; Berlanas, Carmen; Gramaje, David ; Díaz-Losada, Emiliacapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Understanding, applying, improving: winemaking research and innovation in La RiojaMartínez-Zapater, José M. capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018The repose of a wine: The barrel as a quality factor in ageing rioja redsMartínez García, Juana capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Monitoring the vineyard: evaluating and managing the vineyardTardáguila, Javier capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Anatomy of the vine: Origin, morphology, vegetative and reproductive cycles and varietiesMartínez de Toda, F. capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018In the field: irrigation, fertilisation and soil maintenance techniquesGarcía-Escudero, E. capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Wine Quality perception: a Sensory point of viewSáenz-Navajas, María-Pilar; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicente; Peyron, Dominique; Valentin, Dominiquecapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Use of pulsed electric fields to improve the winemaking processLópez-Giral, N.; González-Arenzana, L. ; López Martín, Rosa ; Portu, Javier; Santamaría, P. ; López Alfaro, Isabel ; Garde-Cerdán, Teresa capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Ultra Performance Liquid Chromatography Coupled to Ultraviolet-Vis and Mass Spectrometry Detector for Screening of Organic Acids and Polyphenols in Red WineGonzález Hernández, Marivel; Avizcuri, J. M. ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013The history written in the grapevine genomeMartínez-Zapater, José M. ; Lijavetzky, Diego; Fernandez, Lucie ; Santana, José Carlos; Ibáñez Marcos, Javier  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Sensory Interactions in Wine: Effect Of Nonvolatile Molecules on Wine Aroma and Volatiles on Taste/Astringency PerceptionSáenz-Navajas, María-Pilar; Campo, Eva; Valentin, Dominique; Fernández-Zurbano, Purificación ; Ferreira, Vicentecapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Role of phenylalanine in viticulture and enologySantamaría, P. ; López Martín, Rosa ; Portu, Javier; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel ; Garde-Cerdán, Teresa capítulo de libro
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 55
 next >