Firma en Digital.CSIC (*)
Medina Pradas, Eduardo
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Biotecnología de Alimentos
 
Categoría Profesional
Investigador postdoctoral / Titulado Sup. ATP
 
Especialización
Microbiología.
 
Email
emedina@csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Resultados 21-40 de 57.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21openAccessPlosOne_2016_V11_e0163135.pdf.jpg16-sep-2016Enhancement of the Knowledge on Fungal Communities in Directly Brined Aloreña de Málaga Green Olive Fermentations by Metabarcoding AnalysisArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Ruiz Bellido, Miguel Ángel; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Montes Borrego, Miguel CSIC; Landa, Blanca B. CSIC ORCID artículo
22openAccessSci_Reports_2020_s41598-020-68305-7.pdf.jpg9-jul-2020Exploring bacteria diversity in commercialized table olive biofilms by metataxonomic and compositional data analysisBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
23openAccessfmicb-2018_09-02471.pdf.jpg2018Foodborne pathogen survival in commercial Aloreña de Málaga table olive packagingRomero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
24openAccessFoodMicrob_2022_V107_104082.pdf.jpg2022Fungal biodiversity in commercial table olive packagesBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Ramiro-García, Javier CSIC ORCID; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
25openAccessfimmu-12-685139.pdf.jpg2021Identification of the Immunological Changes Appearing in the CSF During the Early Immunosenescence Process Occurring in Multiple SclerosisPicón, C.; Tejeda-Velarde, A.; Fernández-Velasco, J.I.; Comabella, Manuel; Alvarez-Lafuente, R.; Quintana, E.; Sainz de la Maza, S.; Monreal, E.; Villarrubia, N.; Álvarez-Cermeño, José Carlos; Dominguez-Mozo, M.I.; Ramió-Torrentà, Lluís; Rodríguez-Martín, Eulalia; Roldán, E.; Aladro, Yolanda; Medina, S. ; Espiño, Mercedes; Masjuán, J.; Matute-Blanch, Clara; Muñoz-San Martín, M.; Espejo, C.; Guaza, Carmen CSIC ORCID ; Muriel, Alfonso; Costa-Frossard, L.; Villar, L.M.artículo
26openAccessfmicb-12-729436.pdf.jpg4-nov-2021Industrial Processing of Algerian Table Olive Cultivars Elaborated as Spanish StyleSab, Chafiaa; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Ouelhadj, Akli; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
27openAccessfoods-09-00127-v2.pdf.jpg24-ene-2020Influence of Acid Adaptation on the Probability of Germination of Clostridium sporogenes Spores Against pH, NaCl and TimeValera, Antonio; Olague, Elena; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Cantalejo, María Jesús; García-Gimeno, Rosa María; Pérez-Rodríguez, Fernando; Posada-Izquierdo, Guiomar Denisse; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
8closedAccessjun-2010Main variables affecting the lactic acid fermentation of table olivesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Gori, Chiara; Servili, Maurizio; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
9openAccessPostPr_2019_FoodControl_Metataxonomic.pdf.jpg31-may-2019Metataxonomic analysis of the bacterial diversity in table olive dressing componentsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
10openAccessPostP_2018_FoodControl_V86_P35.pdf.jpgabr-2018Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidationMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo
11openAccessPostprin_2015_JFoodSci_V80_PM1031.pdf.jpg2015Microbial Ecology of Watery KimchiKyung, Kyu Hang; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Kim, Song Gun; Lee, Yong Jae; Kim, Kyong Ho; Choi, Jin Joo; Cho, Joo Hyong; Chung, Chang Ho; Barrangou, Rodolphe; Breidt, Frederickartículo
12openAccessmetabolites-08-00073.pdf.jpg31-oct-2018Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
13openAccessfoods_2023_12_4037.pdf.jpg6-nov-2023New and Rapid Analytical Method Using HPLC-MS Detection for Acrylamide Determination in Black Ripe OlivesBrenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Ramírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
14openAccessPostP_JSFA_V98_P225.pdf.jpgene-2018New by‐products rich in bioactive substances from the olive oil mill processingRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Mateo, María Antonia; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
15openAccessmay-2017Oleuropein hydrolysis by lactic acid bacteria in natural green olivesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
16openAccessPostprint_2016_FoodChem_V206_P204.pdf.jpg2016Oleuropein hydrolysis in natural green olives: Importance of the endogenous enzymesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
17closedAccess15-abr-2011Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungiBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero-Muñoz, Fernandoartículo
18openAccessfoods_2023_V12_591.pdf.jpg30-ene-2023Olive Leaf Processing for Infusion PurposesRamírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
19openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V77_P308.pdf.jpg2017Optimization of the natural debittering of table olivesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
20openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-feb-2021Packing black ripe olives in acid conditionsRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García-Serrano, Pedro CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo