Firma en Digital.CSIC (*)
Rupérez Antón, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Metabolismo y Nutrición (DMN). Grupo: Alimentos Funcionales de Origen Vegetal y Salud (ALIVEFSA)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Traditional and functional food and ingredient quality, safety and value enhancement. Search for and application of bioactive compounds from agri-food surplus and by-products
 
Email
pruperez@ictan.csic.es
 
 
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Resultados 61-75 de 75.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
61closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Oligosaccharides in raw and processed legumesRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
62closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Pineapple fruit: Morphological characteristics, chemical composition and sensory analysis of Red Spanish and Smooth Cayenne cultivarsBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmenartículo
63closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Pineapple Shell as a Source of Dietary Fiber with Associated PolyphenolsLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
64closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Polysaccharides from the cell walls of pineapple fruitBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID artículo
65closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Potential antioxidant capacity of sulfated polysaccharides from the edible marine brown seaweed Fucus vesiculosusRupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Ahrazem, Oussama; Leal, Juan Antonioartículo
66closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Pre-treatment and extraction techniques for recovery of added value compounds from wastes throughout the agri-food chainArshadi, Mehrdad; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
67openAccess2015Prebióticos; concepto, propiedades y efectos beneficiososCorzo, Nieves CSIC ORCID ; Alonso, José Luis CSIC ORCID; Azpiroz, Fernando; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Plou Gasca, Francisco José CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Clemente, Alfonso CSIC ORCIDartículo
68closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Raffinose and lactic acid bacteria influence caecal fermentation and serum cholesterol in ratsTortuero, F; Fernández, E.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Moreno, M. CSICartículo
69closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Seasonal changes in the composition and properties of a high dietary fibre powder from grapefruit peelLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Borroto, B; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
70closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Seaweed as a source of novel nutraceuticals: Sulfated polysaccharides and peptidesJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
71closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Soybean Okara modulates gut microbiota in rats fed a high-fat dietPérez-López, Elena CSIC; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Redondo, Noemí CSIC; Tenorio-Sanz, M. D.; Villanueva Suárez, M. José; Redondo Cuenca, Araceli; Marcos, Ascensión CSIC ORCID; Nova, Esther CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
72openAccessespinosa.pdf.jpgene-2006Soybean oligosaccharides. Potential as new ingredients in functional foodEspinosa Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
73closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Soybean whey enhance mineral balance and caecal fermentation in ratsTenorio, M. D.; Espinosa Martos, Irene; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
74closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007The effects of okara on rat growth, cecal fermentation, and serum lipidsPréstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Espinosa Martos, Irene; Villanueva, M. J.; Lasunción, Miguel A.artículo
75closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Valorisation approach for the soybean by-product Okara using high hydrostatic pressureMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Pérez-López, Elena CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo