Firma en Digital.CSIC (*)
Rupérez Antón, Pilar
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Metabolismo y Nutrición (DMN). Grupo: Alimentos Funcionales de Origen Vegetal y Salud (ALIVEFSA)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización
Traditional and functional food and ingredient quality, safety and value enhancement. Search for and application of bioactive compounds from agri-food surplus and by-products
 
Email
pruperez@ictan.csic.es
 
 
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Resultados 21-40 de 75.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
21closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of Drying Temperature on the Stability of Polyphenols and Antioxidant Activity of Red Grape Pomace PeelsLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effect of freezing rate and frozen storage on the texture and sensory analysis of two pineapple fruit cultivarsBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fústen, Carmenartículo
23closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of high-fat diets supplemented with okara soybean by-product on lipid profiles of plasma, liver and faeces in Syrian hamstersVillanueva Suárez, M. José; Yokoyama, W. H.; Hong, Y. J.; Barttley, G. E.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
24closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of the red seaweed Mastocarpus stellatus intake on lipid metabolism and antioxidant status in healthy Wistar ratsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of Undaria pinnatifida, Himanthalia elongata and Porphyra umbilicalis extracts on in vitro α-glucosidase activity and glucose diffusion | Efectos de extractos de Undaria pinnatifida, Himantalia elongata y porfira umbilicalis sobre la actividad α-glucosidasa y la difusion de la glucosa in vitroMoreira, A.; Garcimartín, Alba; Bastida, Sara; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Green, B.; Rafferty, E; Sánchez-Muniz, F. J.; Benedí, Juanaartículo
26openAccessDMMediDiet.pdf.jpg2017Evaluación del consumo de alimentos en una población de universitarios españoles según patrones de dieta MediterráneaVeses, Ana M. CSIC ORCID ; López Treceño, Sofía María; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
27closedAccessabr-1999Free Radical Scavenging Capacity in the Aging of Selected Red Spanish WinesLarrauri, José A.; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
28closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Freezing rate and frozen storage effects on colour and sensory characteristics of pineapple fruit slicesBartolome, A. P.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Fuster Monescillo, Carmenartículo
29closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011FTIR-ATR spectroscopy as a tool for polysaccharide identification in edible brown and red seaweedsGómez Ordóñez, Eva CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
30closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Galactooligosacaridos de la soja. Potencial como ingrediente en nuevos alimentos funcionalesEspinosa-Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
31closedAccess2010Health-promoting activities of ultra-filtered okara protein hydrolysates released by in vitro gastrointestinal digestion: identification of active peptide from soybean lipoxygenaseJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
32closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Health-promoting effects of a dietary fiber concentrate from the soybean byproduct okara in ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Tenorio, M. D; Espinosa Martos, Irene; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
33closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996High dietary fibre powders from orange and lime peels: Associated polyphenols and antioxidant capacityLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017High hydrostatic pressure aided by food-grade enzymes as a novel approach for Okara valorizationPérez-López, Elena CSIC; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
35openAccessHigh_Peña_Armada_Art2020.pdf.jpg2020High hydrostatic pressure assisted by Celluclast® releases oligosaccharides from apple by-productPeña Armada, Rocío de la; Villanueva Suárez, M. José; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
36openAccesshighingredi.pdf.jpg2022High hydrostatic pressure assisted by food-grade enzymes as a sustainable approach for the development of an antioxidant ingredientPeña Armada, Rocío de la; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Villanueva Suárez, M. José; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCIDartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010High hydrostatic pressure improves the functionality of dietary fibre in okara by-product from soybeanMateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Mateos-Peinado, C; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Improved evaporative light scattering detection for carbohydrate analysisCondezo-Hoyos, Luis; Pérez-López, Elena CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
19openAccessin-vitro-fermentability-and-prebiotic-potential-.pdf.jpg2016In vitro fermentability and prebiotic potential of soyabean Okara by human faecal microbiotaPérez-López, Elena CSIC; Cela, D.; Costabile, Adele; Mateos-Aparicio, Inmaculada CSIC ORCID; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
20openAccessinvitrobifidu.pdf.jpg2021In vitro fermentability of globe artichoke by-product by Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidumHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Campos, Gema CSIC; Heras, Cristina de las CSIC; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo