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Frías, Juana
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Producción de ingredientes bioactivos a partir de legumbres y otros granos de interés (PROINLEG)
 
Categoría Profesional
Investigadora Científica. Responsable de Grupo
 
Especialización
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Interacciones y modificaciones de los constituyentes de los alimentos. Calidad y seguridad biótica y abiótica
 
Email
frias@ictan.csic.es
 
 
 
 

Resultados 41-60 de 179.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
41closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Determination, by NMR spectroscopy, of the structure of ciceritol, a pseudotrisaccharide isolated from lentilsBernabé, Manuel CSIC; Fenwick, Roger; Frías, Juana CSIC ORCID ; Jiménez-Barbero, Jesús CSIC ORCID; Price, Keith; Valverde, Serafín CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
42openAccessdeveloprice.pdf.jpg2019Development of a multifunctional yogurt-like product from germinated brown riceCáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; García Mora, Patricia CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
43openAccessdevelopbio.pdf.jpg2021Development of antioxidant and nutritious lentil (Lens culinaris) flour using controlled optimized germination as a bioprocessRico, Daniel CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; García, María del Carmen; Rai, Dilip K.; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
44openAccessdry_heat_puffing_Paucar.pdf.jpg2018Effect of dry heat puffing on nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of pseudocereals grainsPaucar-Menacho, Luz María; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
45closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2008Effect of fermentation conditions on the antioxidant capacity of Lupinus angustifolius cv. ZapatonFernández-Orozco, Rebeca CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
46closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2009Effect of flour extraction rate and baking on thiamine and riboflavin content and antioxidant capacity of traditional rye breadMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Michalska-Ciechanowska, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zieliński, Halinaartículo
47closedAccessnov-2009Effect of flour extraction rate and baking process on vitamin B1 and B2 and antioxidant activity of ginger based productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Horszwald, Anna; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Zielinski, Henrykartículo
48openAccessEffect of germination and elicitation.pdf.jpgabr-2015Effect of germination and elicitation on phenolic composition and bioactivity of kidney beansDueñas, Montserrat CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Limón, Rocío CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
49closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2005Effect of germination and fermentation on the antioxidant vitamin content and antioxidant capacity of Lupinus albus L. var. MultolupaFrías, Juana CSIC ORCID ; Miranda, M, L; Doblado, Rosa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effect of germination on physico-chemical properties of lentil starch and its componentsFrías, Juana CSIC ORCID ; Fornal, Józef; Ring, Steve G.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
51closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-mar-2008Effect of germination on the protein fractional composition of different lupin speciesGulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Ciesiołka, Danuta; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
12openAccesseffesoak.pdf.jpg1995Effect of light on carbohydrates and hydrosoluble vitamins of lentils during soakingFrías, Juana CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Sierra, Isabel; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2003Effect of natural and controlled fermentation on flatus-producing compounds of beans (Phaseolus vulgaris)Granito, Marisela; Champ, Martine; Guerra, Marisa; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Effect of natural fermentation on carbohydrates, riboflavin and trypsin inhibitor activity of lentilsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Tabera, Javier; Ruiz, Raquel CSIC; Bacon, Jimartículo
15closedAccessnov-2007Effect of phytic acid degradation by soaking and exogenous phytase on the bioavailability of magnesium and zinc from Pisum sativum, L.Urbano, Gloria; Frejnagel, Sławomir; Porres, Jesús M.; Aranda Ramírez, María Pilar; Gómez-Villalva, Elena; Frías, Juana CSIC ORCID ; López-Jurado, Maríaartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of processing on some antinutritional factors of lentilsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gorospe, Maria J.; Ruiz, Raquel CSIC; Bacon, Jimartículo
17closedAccess2005Effect of processing on the antioxidant vitamins and antioxidant capacity of Vigna sinensis var. carillaDoblado, Rosa; Zielinski, Henryk; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
18openAccessEffect_of_ storage_on_the_content_......pdf.jpgsep-2013Effect of storage on the content of indole-glucosinolate breakdown products and vitamin C of sauerkrauts treated by high hydrostatic pressurePeñas, Elena CSIC ORCID ; Limón, Rocío CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
19openAccesseffectbean.pdf.jpg2021Effect of time and legume type on germination-induced proteolysis of lentils and faba beansBautista-Expósito, Sara CSIC; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Vandenberg, Albert; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of treatment with α-galactosidase, tannase or a cell-wall-degrading enzyme complex on the nutritive utilisation of protein and carbohydrates from pea (Pisum sativum L.) flourUrbano, Gloria; López-Jurado, María; Porres, Jesús M.; Frejnagel, Sławomir; Gómez-Villalva, Elena; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Aranda Ramírez, Pilarartículo