Firma en Digital.CSIC (*)
Giráldez, Francisco Javier
 
Centro o Instituto
CSIC – Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento
Nutrición y Producción de Herbívoros.
 
Categoría Profesional
Investigador Científico. CSIC
 
Especialización
Veterinaria. Bioquímica, genética y biología molecular. Inmunología y microbiología.
 
Email
j.giraldez@eae.csic.es
 
 
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Refined By:
Autor:  Prieto, Nuria

Resultados 1-20 de 31.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
2openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
3openAccess2008Carcass and meat quality of Assaf milk fed lambs: Effect of rearing system and sexRodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Landa, Roberto CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
4openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
5openAccessRUMIN-D-13-5469 enviado 06.08.2013.pdf.jpgfeb-2014Concentrate plus ground barley straw pellets can replace conventional feeding systems for light fattening lambsBlanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
6closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2007Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fatOsorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo
7closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Effect of milking frequency and α-tocopherol plus selenium supplementation on sheep milk lipid composition and oxidative stabilityPulido Chávez, Edgar Eduardo CSIC; Fernández Fernández, Miguel CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Baldwin, R. L.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
9closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Effect of reduction of milking frequency and supplementation of vitamin E and selenium above requirements on milk yield and composition in Assaf ewesPulido Chávez, Edgar Eduardo CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSICartículo
10closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Effect of sex and feeding system on feed intake, growth, and meat and carcass characteristics of fattening Assaf lambsRodríguez Gutiérrez, Ana Belén CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Landa, Roberto CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
11closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgene-2013Effect of sunflower oil supplementation and milking frequency reduction on sheep milk production and compositionPrieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of vacuum ageing on quality changes of lamb steaks from early fattening lambs during aerobic displayCallejas-Cárdenas, A.R.; Caro, I.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Villalobos-Delgado, L. H.; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on nutrient digestibility, growth performance, and ruminal and blood metabolites of light fattening lambsBlanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCIDartículo
14openAccessjun-2014Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samplesAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Aldai, Noelia CSIC; Tejido, María L. CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
15closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Manipulation of rumen fermentation and methane production with plant secondary metabolitesBodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; García-González, R.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID artículo
16openAccess2012Meat texture and antioxidant status are improved when carnosic acid is included in the diet of fattening lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
17openAccess2013Metabolic acidosis corrected by including antioxidants in diets of fattening lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
18openAccess2011Naringin and vitamin E influence the oxidative stability and lipid profile of plasma in lambs fed fish oilBodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
19closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2010Naringin dietary supplementation at 0.15% rates does not provide protection against sub-clinical acidosis and does not affect the responses of fattening lambs to road transportationLópez Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
20closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2006Potential use of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) for the estimation of chemical composition of oxen meat samplesPrieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Lavín, Paz CSIC ORCID artículo