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Firma en Digital.CSIC (*)
Montilla, Antonia
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Bioactividad y análisis de alimentos. Química y Funcionalidad de Carbohidratos y Derivados
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Obtención de ingredientes con base en carbohidratos con propiedades bioactivas beneficiosas para la salud
 
Email
a.montilla@csic.es
 
 
 
 

Resultados 61-80 de 103.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
61openAccessisolaplantar.pdf.jpg1995Isolation and characterization of temperate and virulent bacteriophages of Lactobacillus plantarumCaso, Jose L.; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Herrero, Monica; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Suárez Fernández, Juan Evaristo CSICartículo
62openAccessIsolationBovine.pdf.jpg2007Isolation of bovine β-lactoglobulin from complexes with chitosanMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Casal, Enriqueta; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
63closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Lactic acid production and rheological properties of yogurt made from milk acidified with carbon dioxideCalvo, Marta CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cobos, Angelartículo
64closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Manufacture of cheese made from CO2-treated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
65closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Microbiological and physicochemical characteristics of Gamonedo blue cheese during ripeningGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
66openAccesscitrusapplepectin.pdf.jpg2017Modification of citrus and apple pectin by power ultrasound: Effects of acid and enzymatic treatmentMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
67openAccessMuñoz-Almagro 2020; Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane.pdf.jpg2020Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane separation techniquesMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
8openAccessmanusohmic.pdf.jpg2021Ohmic heating pretreatment accelerates black garlic processingRíos-Ríos, Karina L.; Gaytán-Martínez, Marcela; Rivera-Pastrana, D. M.; Morales-Sánchez, Eduardo; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Vázquez-Barrios, M. Estelaartículo
9openAccessoligosabioactivi.pdf.jpg2014Oligosacáridos derivados de la lactosa: síntesis, análisis y bioactividadMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
10openAccessmanusoptimis.pdf.jpg2021Optimisation of an enzymatic method to obtain modified artichoke pectin and pectic oligosaccharides using artificial neural network tools. In silico and in vitro assessment of the antioxidant activitySabater, Carlos CSIC ORCID ; Blanco-Doval, Ana; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
11openAccessoptimisationconvectivdrying.pdf.jpg2013Optimisation of convective drying of carrots using selected processing and quality indicatorsGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
12openAccessRIdetection.pdf.jpg2018Pectin characterisation using size exclusion chromatography: A comparison of ELS and RI detectionMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Rico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
13openAccesspectindisease.pdf.jpg2023Pectin from sunflower by-products obtained by ultrasound: Chemical characterization and in vivo evaluation of properties in inflammatory bowel diseaseMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Molina-Tijeras, Jose Alberto; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Vezza, Teresa; Sánchez-Milla, María; Rico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
14openAccesssicocherevi.pdf.jpg2019Physicochemical changes and sensorial properties during black garlic elaboration: A reviewRíos-Ríos, Karina L.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
15openAccess1-s2.0-S0023643823006862-main.pdf.jpg1-ago-2023Physicochemical characterization and microbiota modulatory potential of brewer's spent grain and arabinoxylan-derived fractions: A valorization studyCalvete-Torre, Inés CSIC ORCID; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Riestra, Sabino; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Ruíz García, Lorena CSIC ORCID artículo
16openAccessprebiCRL.pdf.jpg2020Prebiotic galactooligosaccharides production from lactose and lactulose by Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus CRL450Fara, Agustina; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Palacios, Jorge; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Zárate, Gabrielaartículo
17openAccesspreparatiostrawberries.pdf.jpg2018Preparation of citrus pectin gels by power ultrasound and its application as an edible coating in strawberriesMuñoz Labrador, Ana CSIC ORCID ; Moreno, Rodrigo CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
18openAccesselderly people.pdf.jpg2015Presence of galactooligosaccharides and furosine in special dairy products designed for elderly peopleMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
19openAccessPresence monodigalactoligosacharideUHT.pdf.jpg2012Presence of mono-, di- and galactooligosaccharides in commercial lactose-free UHT dairy productsRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Copoví, Paula CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
20openAccessProbióticos y prebióticos en leches fermentadas.pdf.jpg2013Probióticos y prebióticos en leches fermentadasMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo