DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Subject Xanthophylls

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Apr-2012Base de datos de carotenoides para valoración de la ingesta dietética de carotenos, xantofilas y de vitamina A; utilización en un estudio comparativo del estado nutricional en vitamina A de adultos jóvenesBeltrán, Beatriz; Estévez, Rocío; Cuadrado, Carmen; Jiménez, Susana; Olmedilla Alonso, BegoñaArtículo
21-May-2004Characterization and Quantitation of Antioxidant Constituents of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)Marín Fernández, Alicia; Ferreres, Federico; Tomás Barberán, Francisco; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
Sep-2011DPPH-scavenging capacity of chloroplastic pigments and phenolic compounds of olive fruits (cv. Arbequina) during ripeningFernández-Orozco, Rebeca; Roca, María; Gandul-Rojas, Beatriz; Gallardo Guerrero, LourdesArtículo
2011Effectiveness of the photochemical reflectance index to track photosynthetic activity over a range of forest tree species and plant water statuses.Ripullone, F.; Rivelli, A. R.; Baraldi, R.; Guarini, R.; Guerrieri, R.; Magnani, F.; Peñuelas, Josep; Raddi, S.; Borghetti, M.Artículo
1-Sep-2000Evaluation of free radical scavenging of dietary carotenoids by the stable radical 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazylJiménez Escrig, Antonio; Jiménez-Jiménez, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción; Saura Calixto, Fulgencio D.Artículo
1995Pigment composition of Heterocapsa sp. and Thalassiosira weissflogii growing in batch cultures under different irradiancesLatasa, MikelArtículo
Aug-2005Signature pigments of green sulfur bacteria in lower Pleistocene deposits from the Banyoles lacustrine area (Spain)Mallorquí, Noemí; Arellano, Juan B.; Borrego, Carles M.; García-Gil, L. JesúsArtículo
23-May-2012Thermal Degradation Kinetics of Neoxanthin, Violaxanthin and Antheraxanthin in Virgin Olive OilsAparicio-Ruiz, R.; Gandul-Rojas, BeatrizArtículo

Showing results 1 to 8 of 8