English   español  

Browsing by Keywords Xanthophylls

Showing results 1 to 11 of 11
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessBD-carotenoides_NutrHosp_2012 (2).pdf.jpgApr-2012Base de datos de carotenoides para valoración de la ingesta dietética de carotenos, xantofilas y de vitamina A; utilización en un estudio comparativo del estado nutricional en vitamina A de adultos jóvenesBeltrán, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío; Cuadrado Vives, Carmen; Jiménez, Susana; Olmedilla Alonso, BegoñaArtículo
embargoedAccessPostprint_2015_PhytochemRev_V14_P873.pdf.jpgDec-2015Carotenoids in cereals: an ancient resource with present and future applicationsMellado-Ortega, Elena; Hornero-Méndez, Dámaso Artículo
closedAccess21-May-2004Characterization and Quantitation of Antioxidant Constituents of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)Marín Fernández, Alicia; Ferreres, Federico; Tomás Barberán, Francisco; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
closedAccessSep-2011DPPH-scavenging capacity of chloroplastic pigments and phenolic compounds of olive fruits (cv. Arbequina) during ripeningFernández-Orozco, Rebeca ; Roca, María ; Gandul-Rojas, Beatriz ; Gallardo Guerrero, Lourdes Artículo
openAccess2011Effectiveness of the photochemical reflectance index to track photosynthetic activity over a range of forest tree species and plant water statuses.Ripullone, F.; Rivelli, A. R.; Baraldi, R.; Guarini, R.; Guerrieri, R.; Magnani, F.; Peñuelas, Josep; Raddi, S.; Borghetti, M.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-Jun-2014Enhancement of zeaxanthin in two-steps by environmental stress induction in rocket and spinachEsteban, Raquel ; Fleta-Soriano, Eva; Buezo, Javier; Míguez, Fátima; Becerril, José M.; García-Plazaola, José I.Artículo
closedAccess1-Sep-2000Evaluation of free radical scavenging of dietary carotenoids by the stable radical 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazylJiménez Escrig, Antonio; Jiménez-Jiménez, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción; Saura Calixto, Fulgencio D.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Influence of critical storage temperatures on degradative pathways of pigments in green beans (Phaseolus vulgaris cvs. Perona and Boby)Monreal, M.; Ancos, Begoña de; Cano, M. Pilar Artículo
openAccesssm59n1025[1].pdf.jpg1995Pigment composition of Heterocapsa sp. and Thalassiosira weissflogii growing in batch cultures under different irradiancesLatasa, MikelArtículo
openAccessOrdis2004_JPaleolimnology_DCSIC.pdf.jpgAug-2005Signature pigments of green sulfur bacteria in lower Pleistocene deposits from the Banyoles lacustrine area (Spain)Mallorquí, Noemí; Arellano, Juan B.  ; Borrego, Carles M.; García-Gil, L. JesúsArtículo
openAccessaparicio  and gandul 2012 kinetics xantophyls.pdf.jpg23-May-2012Thermal Degradation Kinetics of Neoxanthin, Violaxanthin and Antheraxanthin in Virgin Olive OilsAparicio-Ruiz, R. ; Gandul-Rojas, Beatriz Artículo