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Navegación por Palabras clave Mushrooms

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesspnas_sierra-ptev_2023.pdf.jpg27-feb-2023A global phylogenomic analysis of the shiitake genus LentinulaSierra-Patev, Sean; Min, Byoungnam; Naranjo-Ortíz, M. A.; Looney, Bryan; Konkel, Zachary; Slot, Jason C.; Sakamoto, Yuichi; Steenwyk, J.L.; Rokas, Antonis; Carro, Juan ; Camarero, Susana CSIC ORCID ; Ferreira, Patricia CSIC ORCID; Molpeceres, Gonzalo CSIC ORCID; Ruiz-Dueñas, F. J. CSIC ORCID ; Serrano, Ana CSIC ORCID; Henrissat, Bernard; Drula, Elodie; Hughes, K.; Mata, Juan L.; Ishikawa, Noemia K.; Vargas-Isla, Ruby; Ushijima, Shuji; Smith, Chris A.; Donoghue, John; Ahrendt, Steven; Andreopoulos, William; He, Guifen; LaButti, Kurt M.; Lipzen, Anna; Ng, Vivian; Riley, Robert; Sandor, Laura; Barry, Kerrie; Martínez, Ángel T. CSIC ORCID ; Xiao, Yang; Gibbons, John G.; Terashima, K.; Grigoriev, Igor V.; Hibbett, David S.artículo
openAccessFoodChem2016-Fiamegkos.pdf.jpg14-jun-2016Accuracy of a method based on atomic absorption spectrometry to determine inorganic arsenic in food: Outcome of the collaborative trial IMEP-41Fiamegkos, I.; Cordeiro, F.; Robouch, P.; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Raber, G.; Sloth, J.J.; Rasmussen, R.R.; Llorente-Mirandes, T.; López-Sánchez, J.F.; Rubio, R.; Cubadda, F.; D'Amato, Marilena; Feldmann, Joerg; Raab, A.; Emteborg, H.; de la Calle, M.B.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Antiprotozoan sesterterpenes and triterpenes isolated from two Ghanaian mushroomsAnnang, Frederick; Pérez-Victoria, Ignacio; Appiah, Theresa; Pérez-Moreno, Guiomar; Domingo, Elizabeth; Martín, Jesús; Mackenzie, Thomas; Ruiz-Pérez, Luis Miguel; González-Pacanowska, Dolores; Genilloud, Olga; Vicente, Francisca; Agyare, Christian; Reyes, Fernandoartículo
openAccessCALONGE A PANTORRA.pdf.jpg2004Biodiversidad fúngica y aprovechamiento sostenible de las setas.Calonge, Francisco D.artículo
openAccessEvaluation of Pulsed Electric_Calleja_PV_Art2022.pdf.jpg2022Evaluation of pulsed electric field-assisted extraction on the microstructure and recovery of nutrients and bioactive compounds from mushroom (Agaricus bisporus)Calleja-Gómez, Mara; Castagnini, Juan Manuel; Carbó Valverde, Ester CSIC ORCID; Ferrer, Emilia; Berrada, Houda; Barba, Francisco J. CSIC ORCIDartículo
openAccessFood Hydrocolloids2023-Perez.pdf.jpg6-may-2023Feasibility of Agaricus bisporus waste biomass to develop biodegradable food packaging materialsPérez-Bassart, Zaida CSIC ORCID; Reyes, Alcira; Martínez-Abad, Antonio CSIC ORCID CVN; López-Rubio, Amparo CSIC ORCID ; Fabra, María José CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Mineral elements content of wild growing edible mushrooms from the southeast of SpainHaro, Ana; Trescastro, Antonio CSIC; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccess2010Mushrooms as a source of anti-inflammatory agentsGarcía Lafuente, Ana María; Moro, C.; Villares, A.; Guillamón Fernández, Eva; Rostagno, M. A.; D’Arrigo, Matilde; Martínez, J. Alfredoartículo
openAccessMushroomsnotflavonoids.pdf.jpg2016Mushrooms do not contain flavonoidsGil-Ramírez, Alicia CSIC ORCID; Pavo-Caballero, Cristina; Baeza, Esther; Baenas, Nieves CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Marin, Francisco R. CSIC ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessstrengextrac.pdf.jpg2019Strengths and weaknesses of the aniline-blue method used to test mushroom (1→3)-β-d-glucans obtained by microwave-assisted extractionsGil-Ramírez, Alicia CSIC ORCID; Ribeiro Smiderle, Fhernanda; Morales, Diego CSIC ORCID ; Iacomini, Marcello; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem-2018-Jadan.pdf.jpg2-feb-2017The use of lactic acid bacteria to reduce mercury bioaccessibilityJadán Piedra, Carlos; Alcántara, Cristina CSIC ORCID; Monedero, Vicente CSIC ORCID; Zúñiga, Manuel CSIC ORCID; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID artículo
openAccessTowards_Pintado_Art2020.pdf.jpg2020Towards more sustainable meat products: Extenders as a way of reducing meat contentPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCIDartículo
openAccessFoodChem2020-Chiocchetti.pdf.jpg4-sep-2019Toxic trace elements in dried mushrooms: Effects of cooking and gastrointestinal digestion on food safetyChiocchetti, Gabriela M.; Latorre, Teresa; Clemente, María Jesús; Jadán Piedra, Carlos; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Vélez, Dinoraz CSIC ORCIDartículo
openAccessJAFC-2017-Jadan.pdf.jpg13-mar-2017Use of Saccharomyces cerevisiae To Reduce the Bioaccessibility of Mercury from FoodJadán Piedra, Carlos; Baquedano, M.; Puig, Sergi CSIC ORCID; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID artículo