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Navegación por Palabras clave Health claims

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessherbspice.pdf.jpg2020Beneficial herbs and spicesHerrera, Teresa CSIC ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Uribarri, Jaime; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2014Consumer perceptions of satiating and meal replacement bars, built up from cues in packaging information, health claims and nutritional claimsMiraballes, Marcelo; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Gámbaro, Adriana; Varela, Paula CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2012Effects of food package information and sensory characteristics on the perception of healthiness and the acceptability of enriched biscuitsCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
openAccessnewprodu.pdf.jpg2019New lipid materials based on chia emulsion gels: Application in meat productsPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Phytochemomics and other omics for permitting health claims made on foodsCastillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Amigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Toward a Harmonized and Standardized Protocol for the Determination of Total Hydroxytyrosol and Tyrosol Content in Virgin Olive Oil (VOO). Extraction SolventNenadis, Nikolaos; Mastralexi, Aspasia; Tsimidou, Maria Z.; Vichi, Stefania CSIC ORCID; Quintanilla-Casas, Beatriz; Donarski, James; Bailey-Horne, Victoria; Butinar, Bojan; Miklavčič, Milena; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Gallina Toschi, Tulliaartículo