English   español  

Navegación por Autor Zafrilla, Pilar

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessantioxidants-12-00721.pdf.jpg14-mar-2023Ability of a polyphenol-rich nutraceutical to reduce central nervous system lipid peroxidation by analysis of oxylipins in urine: a randomized, double-blind, placebo-controlled clinical trialArcusa, Raúl; Carillo, Juan Ángel; Cerdá, Begoña; Durand, Thierry; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Galano, Jean-Marie; Zafrilla, Pilar; Marhuenda, Javierartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jul-2021Biological effects of stevia, sucralose and sucrose in citrus-maqui juices on overweight subjectsZafrilla, Pilar; Masoodi, Hedyeh; Cerdá, Begoña; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Villaño, Débora CSIC ORCIDartículo
openAccessDiscovery2014medina.pdf.jpgjun-2014Discovery of human urinary biomarkers of aronia-citrus juice intake by HPLC-q-TOF-based metabolomic approachLlorach, Rafael CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Zafrilla, Pilar; Abellán, José; Jauregui, Olga; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Andrés-Lacueva, Cristinaartículo
closedAccess10-jul-2001Effect of Processing and Storage on the Antioxidant Ellagic Acid Derivatives and Flavonoids of Red Raspberry (Rubus idaeus) JamsZafrilla, Pilar; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccessfeb-2002An in vitro method to simulate phenolic compound release from the food matrix in the gastrointestinal tractGil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Zafrilla, Pilar; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-08-00257-v2.pdf.jpg12-jul-2019Influence of cooking methods on glucosinolates and isothiocyanates content in novel cruciferous foodsBaenas, Nieves CSIC ORCID; Marhuenda, Javier; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Zafrilla, Pilar; Moreno, Diego A. CSIC ORCIDartículo
closedAccess18-abr-2007A New Process To Develop a Cocoa Powder with Higher Flavonoid Monomer Content and Enhanced Bioavailability in Healthy HumansTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Cienfuegos-Jovellanos, Elena; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Muguerza, Begoña; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Cerdá, Begoña; Zafrilla, Pilar; Morillas, Juana; Mulero, Juana; Ibarra, Alvin; Pasamar, María A.; Ramón, Daniel CSIC; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2016Replacement of sulfur dioxide by hydroxytyrosol in white wine: Influence on both quality parameters and sensoryRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Zafrilla, Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Cantos Villar, Emmaartículo
openAccessVillaño2021LWT.pdf.jpgjun-2021Stevia, sucralose and sucrose added to a maqui-Citrus beverage and their effects on glycemic response in overweight subjects: A randomized clinical trialVillaño, Débora CSIC ORCID; Masoodi, Hedyeh; Marhuenda, Javier; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Zafrilla, Pilarartículo
openAccessmolecules-20-19845.pdf.jpg11-dic-2015Targeted and Untargeted Metabolomics to Explore the Bioavailability of the Secoiridoids from a Seed/Fruit Extract (Fraxinus angustifolia Vahl) in Human Healthy Volunteers: A Preliminary StudyGarcía-Villalba, Rocío CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Fança-Berthon, Pascale; Roller, Marc; Zafrilla, Pilar; Issaly, Nicolas; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID artículo