English   español  

Browsing by Author Villamiel, Mar

Showing results 1 to 20 of 59  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess30-Jan-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C.; Olano, Agustín ; Frías, Juana; Peñas, Elena; Villamiel, Mar Artículo
openAccess978-1-60741-642-5_ch1[1].pdf.jpg2010A Comprehensive Survey of Garlic FunctionalityCardelle-Cobas, Alejandra ; Soria, Ana C.; Corzo, Nieves ; Villamiel, Mar Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in ratsAnadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Air-borne ultrasound application in the convective drying of strawberryGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia ; Cárcel, Juan A.; Villamiel, Mar ; García-Pérez, José V.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Analysis of glycated sodium caseinate proteins by MALDI-MS and LC-ESI-MSCorzo-Martínez, Marta ; Galindo-Iranzo, Plácido; Lebrón Aguilar, Rosa; Villamiel, Mar ; Moreno, F. JavierPóster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Analysis of quality indicators in crunchy vegetable snacksSoria, Ana C.; Megías-Pérez, Roberto ; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar ; Montilla, Antonia Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Analysis, structural characterization, and bioactivity of oligosaccharides derived from lactoseMoreno, F. Javier; Montilla, Antonia ; Villamiel, Mar ; Corzo, Nieves ; Olano, Agustín Artículo
openAccess2012Aplicación de ultrasonidos de potencia al secado convectivo de fresasGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia ; Villamiel, Mar ; García-Pérez, José V.Póster
openAccessultrasonidos en la deshidratación.pdf.jpgNov-2012Aplicación de ultrasonidos de potencia en el pretratamiento y la deshidratación de hortalizas y frutasGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. JavierPóster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. JavierArtículo
openAccessBifidogenic.pdf.jpg18-May-2009Bifidogenic effect and stimulation of short chain fatty acid production in human faecal slurry cultures by oligosaccharides derived from lactose and lactuloseCardelle-Cobas, Alejandra ; Fernández García, María; Salazar, Nuria; Martínez-Villaluenga, Cristina; Villamiel, Mar ; Ruas-Madiedo, Patricia; González de los Reyes-Gavilán, ClaraArtículo
openAccessibfun_magazine_10.pdf.jpg11-Feb-2015Boletín de noticias "ibfun-MAGAZINE"Fontecha, F. Javier ; Molina, Elena ; Villamiel, Mar ; Mendiola, J. A. Trabajo de divulgación
openAccessBoletínAlimentaMagazine-n1.pdf.jpg1-Apr-2016Boletín Informativo ALIMENTA MAGAZINE nº1Fontecha, F. Javier ; Molina, Elena ; Villamiel, Mar ; Estévez, Tamara; Calvo, Maria V. Trabajo de divulgación
openAccess2012Carbohidratos prebióticos de origen lácteo. Desarrollo y aplicación en la industria alimentariaOlano, Agustín ; Corzo, Nieves ; Villamiel, Mar ; Moreno, F. Javier; Montilla, Antonia ; Ruiz-Matute, Ana I.; Gamboa-Santos, Juliana ; Díez-Municio, M. ; Megías-Pérez, Roberto Presentación
openAccessCHARACTERIZATION AND IMPROVEMENT 1 OF RHEOLOGICAL.pdf.jpgJan-2010Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextranCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar ; Harte, Federico M.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chemical and physical changes during the storage of dehydrated vegetablesGamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C.; Corzo-Martínez, Marta ; Villamiel, Mar ; Montilla, Antonia Póster
openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C.; Corzo-Martínez, Marta ; Montilla, Antonia ; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar Artículo
openAccess2012Effect of blanching on the nutritive value and sensorial attributes of dehydrated carrot by convectionGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio; Soria, Ana C.; Pérez Mateos, Miriam; Villamiel, Mar Póster
openAccessEffect of glycation.pdf.jpgJan-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo, Nieves ; Soria, Ana C.; Villamiel, Mar ; Olano, Agustín ; Harte, Federico M.; Moreno, F. JavierArtículo