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Navegación por Autor Vignolo, Graciela

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openAccessFood Microb 2016-133-141.pdf.jpg4-jun-2016Antilisterial peptides from Spanish dry-cured hams: Purification and identificationCastellano, Patricia; Mora, Leticia CSIC ORCID; Escudero, Elizabeth CSIC; Vignolo, Graciela; Aznar, Rosa CSIC ORCID; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
closedAccessago-1999Characterization of muscle sarcoplasmic and myofibrillar protein hydrolysis caused by Lactobacillus plantarumFadda, Silvina; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCID; Vignolo, Graciela; Oliver, Guillermo; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
closedAccessfeb-1999Hydrolysis of pork muscle sarcoplasmic proteins by Lactobacillus curvatus and Lactobacillus sakeiFadda, Silvina; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCID; Vignolo, Graciela; Aristoy, María Concepción CSIC ORCID; Oliver, Guillermo; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDartículo
openAccessFrontiers Microbiol_Hernández _2020.pdf.jpg22-oct-2020The ability of Riboflavin-overproducing Lactiplantibacillus plantarum strains to survive under gastrointestinal conditionsHernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Pardo, S.; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Vignolo, Graciela; De Moreno de LeBlanc, A.; Leblanc, Jean Guy; Aznar, Rosa CSIC ORCID; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
openAccessFood Microbiol2017-Mendoza.pdf.jpg2017Yeast diversity during the fermentation of Andean chicha: A comparison of high-throughput sequencing and culture-dependent approaches.Mendoza, Lucía M.; Neef, Alexander; Vignolo, Graciela; Belloch, Carmela CSIC ORCIDartículo