English
español
Navegación por Autor Vidal, Pablo
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2008 | Análisis sensorial del "Vino Tostado" en la Denominación de Origen Ribeiro (Galicia, España) | Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Vidal, Pablo; Cortés, Sandra | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1-abr-2023 | Antimicrobial stewardship in hospitals: Expert recommendation guidance document for activities in specific populations, syndromes and other aspects (PROA-2) from SEIMC, SEFH, SEMPSPGS, SEMICYUC and SEIP | Cercenado, Emilia; Rodríguez-Baño, Jesús CSIC ORCID; Alfonso, José Luis; Calbo, Esther; Escosa-García, Luis; Fernández-Polo, Aurora; García-Rodríguez, Julio; Garnacho-Montero, José; Gil-Navarro, María Victoria CSIC; Grau, Santiago; Gudiol, Carlota; Horcajada, Juan Pablo; Larrosa, M. N.; Martínez, Carmen; Molina, José; Nuvials, Xavier; Oliver, Antonio; Paño, José Ramón; Pérez-Rodríguez, María Teresa; Ramírez, Paula; Rey-Biel, Pedro; Vidal, Pablo; Retamar Gentil, Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | Effect of the glass shape on flavor perception of "toasted wine" from ribeiro (NW Spain) | Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Vidal, Pablo; Cortés, Sandra | artículo |