DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Vaquero, M. Pilar

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 20 of 78
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2007A comparative study of iron bioavailability from cocoa supplemented with ferric pyrophosphate or ferrous fumarate in ratsNavas-Carretero, S.; Sarriá, Beatriz; Pérez Granados, Ana M.; Schoppen, S.; Izquierdo-Pulido, M.; Vaquero, M. PilarArtículo
Jan-2011A novel snapshot assay to detect genetic mutations related to iron metabolismBertoncini, S.; Blanco Rojo, R.; Baeza, C.; Arroyo Pardo, E.; Vaquero, M. Pilar; López Parra, A. M.Artículo
2014A simple and feasible questionnaire to estimate menstrual blood loss: Relationship with hematological and gynecological parameters in young womenToxqui, Laura; Pérez Granados, Ana M.; Blanco Rojo, R.; Wright, I.; Vaquero, M. PilarArtículo
25-Jan-2012A sodium-bicarbonated mineral water reduces gallbladder emptying and postprandial lipaemia: A randomised four-way crossover studyToxqui, L.; Pérez Granados, Ana M.; Blanch Rojo, M.; Vaquero, M. PilarArtículo
2012Agua en la prevención de enfermedad cardiovascularVaquero, M. Pilar; Toxqui, L.; Pérez Granados, Ana M.Capítulo de libro
2012Agua en la prevención del síndrome de resistencia a la insulinaToxqui, L; Vaquero, M. PilarArtículo
2012Agua en la prevención del síndrome de resistencia a la insulinaToxqui, L.; Vaquero, M. PilarCapítulo de libro
2012Agua mineral bicarbonatada sódica en la reducción del riesgo cardiovascularVaquero, M. Pilar; Toxqui, L.Capítulo de libro
2012Agua mineral natural rica en bicarbonato sódico. Efectos metabólicos y aplicaciones en la prevención de enfermedadesVaquero, M. PilarLibro
2012Agua para la salud, pasado, presente y futuroVaquero, M. Pilar; Toxqui, L.Libro
29-Jun-2010Agua para la salud, pasado, presente y futuroVaquero, M. Pilarmaterial didáctico
2012Agua.La importancia de una hidratación adecuadaVaquero, M. Pilar; Pérez Granados, Ana M.Capítulo de libro
2009Aguas envasadas y salud en distintas etapas de la vidaVaquero, M. PilarTrabajo de divulgación
2009An oily fish diet increases insulin sensitivity compared to a red meat diet in young iron-deficient womenNavas-Carretero, S.; Pérez Granados, Ana M.; Schoppen, S.; Vaquero, M. PilarArtículo
25-Feb-2011An oily fish increses insulin sensitivity compared to a red meat diet in young iron-deficient womenNavas-Carretero, S.; Pérez Granados, Ana M.; Schoppen, S.; Vaquero, M. PilarArtículo
2011Beneficial effects of chocolate on cardiovascular health | Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascularGómez Juaristi, Miren; González-Torres, L.; Bravo, Laura; Vaquero, M. Pilar; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
2005Bone remodelling is not affected by consumption of a sodium-rich carbonated mineral water in healthy postmenopausal womenSchoppen, S.; Pérez Granados, Ana M.; Carbajal, A.; Piedra, C de la; Vaquero, M. PilarArtículo
2013Bone remodelling is reduced by recovery from iron-deficiency anaemia in premenopausal womenWright, I.; Blanco Rojo, R.; Fernández, M. C.; Toxqui, L.; Moreno, G.; Pérez Granados, Ana M.; Piedra, C de la; Remacha, A. F.; Vaquero, M. PilarArtículo
2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oi lunused or used in fryingPérez Granados, Ana M.; Vaquero, M. Pilar; Navarro, M. P.Artículo
2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oil unused or used in fryingPerez-Granados, A. M.; Vaquero, M. Pilar; Navarro, M. PArtículo

Showing results 1 to 20 of 78