English   español  

Browsing by Author Vallejo, Fernando

Showing results 1 to 12 of 12
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess14-May-2003Changes in Broccoli (Brassica oleracea L. Var. italica) Health-Promoting Compounds with Inflorescence DevelopmentVallejo, Fernando; García-Viguera, Cristina; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
closedAccess29-Oct-2004Characterisation of flavonols in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) by liquid chromatography–UV diode-array detection–electrospray ionisation mass spectrometryVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; Ferreres, FedericoArtículo
closedAccessMay-2003Effect of climatic and sulphur fertilisation conditions, on phenolic compounds and vitamin C, in the inflorescences of eight broccoli cultivarsVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; García-Viguera, CristinaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Evaluación de Lactobacillus plantarum para optimizar la biodisponibilidad de flavanonas de zumos cítricosGarcía-Cayuela, Tomás; Bustos, Irene; Barroso, Elvira; Vallejo, Fernando; Tomàs, Fiona ; Martínez-Cuesta, M. Carmen; Peláez, Carmen; Tomás Barberán, Francisco; Requena, TeresaPóster
closedAccessOct-2002Glucosinolates and vitamin C content in edible parts of broccoli florets after domesticVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; García-Viguera, CristinaArtículo
closedAccess10-Apr-2003Health-Promoting Compounds in Broccoli as Influenced by Refrigerated Transport and Retail Sale PeriodVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; García-Viguera, CristinaArtículo
closedAccess16-Dec-2003In Vitro Gastrointestinal Digestion Study of Broccoli Inflorescence Phenolic Compounds, Glucosinolates, and Vitamin CGil-Izquierdo, Ángel; Vallejo, Fernando; Pérez-Vicente, Antonio; García-Viguera, CristinaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Metabolites and tissue distribution of resveratrol in the pigAzorón-Ontuño, María; Yáñez-Gascón, María J.; Vallejo, Fernando; Pallarés, Francisco J.; Larrosa, Mar; Lucas, Ricardo; Morales, Juan C.; Tomás-Barberán, Francisco; García-Conesa, María T.; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
closedAccess15-Oct-2003Phenolic compound contents in edible parts of broccoli inflorescences after domestic cookingVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; García-Viguera, CristinaArtículo
closedAccess23-Jul-2002Potential bioactive compounds in health promotion from broccoli cultivars grown in SpainVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; García-Viguera, CristinaArtículo
closedAccessNov-2001Quality of broccoli as influenced by film wrapping during shipmentArtés-Hernández, Francisco; Vallejo, Fernando; Martínez López, Juan AntonioArtículo
closedAccess11-Feb-2003Total and individual glucosinolate contents in inflorescences of eight broccoli cultivars grown under various climatic and fertilisation conditionsVallejo, Fernando; Tomás Barberán, Francisco; González Benavente-García, A.; García-Viguera, CristinaArtículo