English   español  

Browsing by Author Tenorio, Carmen

Showing results 1 to 8 of 8
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessMar-2001Bacteriocin Production in Vancomycin-Resistant and Vancomycin-Susceptible Enterococcus Isolates of Different OriginsCampo, Rosa Del; Tenorio, Carmen; Jiménez Díaz, Rufino ; Rubio, Carmen; Gómez-Lus, Rafael; Baquero, Fernando; Torres, CarmenArtículo
openAccess2007Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wineHernández, Teresa; Estrella, Isabel; Perez-Gordo, M.; Alegria, E. G.; Tenorio, Carmen; Ruiz-Larrrea, Fernanda; Moreno-Arribas, M. VictoriaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Dynamics of Indigenous Lactic Acid Bacteria Populations in Wine Fermentations from La Rioja (Spain) During Three VintagesGonzález-Arenzana, L.; López, R.; Santamaría, P.; Tenorio, Carmen; López-Alfaro, I.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Ecology of indigenous lactic acid bacteria along different winemaking processes of Tempranillo red wine from la Rioja (Spain)González-Arenzana, L.; Santamaría, P.; López, R.; Tenorio, Carmen; López-Alfaro, I.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Elaboration of Tempranillo wines at two different pHs. Influence on biogenic amine contentsLópez, R.; Tenorio, Carmen; Gutiérrez, A. R.; Garde-Cerdán, Teresa; Garijo, P.; González-Arenzana, L.; López-Alfaro, I.; Santamaría, P.Artículo
closedAccess2009Evaluation of Lysozyme to Control Vinification Process and Histamine Production in Rioja WinesLópez, Isabel; Santamaría, P.; Tenorio, Carmen; Garijo, P.; Gutiérrez, A. R.; López, R.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Malolactic fermentation of Tempranillo wine: Contribution of the lactic acid bacteria inoculation to sensory quality and chemical compositionLópez, R.; López-Alfaro, I.; Gutiérrez, A. R.; Tenorio, Carmen; Garijo, P.; González-Arenzana, L.; Santamaría, P.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Respuesta fenotípica y transcriptómica de cepas de BAL a la presencia de etanol en el medio de cultivoDíez, Lorena; Fernández-Pérez, Rocío; Sáenz, Sonia ; Solopova, Ana; Zarazaga, Myriam; Tenorio, Carmen; Torres, Carmen; Kuipers, O. P.; Ruiz-Larrea, FernandaComunicación de congreso