English   español  

Browsing by Author Tardío, Javier

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess269AlimentossilvestresMadrid.pdf.jpg2002Alimentos silvestres de Madrid: Guía de plantas y setas de uso alimentario tradicional en Ia Comunidad de MadridMorales Valverde, Ramón; Tardío, Javier; Pascual, HiginioLibro
openAccess358BiodyEtno.pdf.jpg2011Biodiversidad y Etnobotánica en España.Morales Valverde, Ramón; Tardío, Javier; Pardo de Santayana, Manuel ; Molina, María; Aceituno-Mata, LauraArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.)García-Herrera, Patricia; Sánchez-Mata, María Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javier; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.). Erratum.García-Herrera, Patricia; Sánchez-Mata, María Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javier; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Carotenoids in Spanish wild edible young shoots (Humulus Lupulus L., Bryonia dioica Jacq., Tamus communis L., Asparagus acutifolius L.).García Herrera, Patricia; Olmedilla Alonso, Begoña ; Sánchez-Mata, María Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, JavierArtículo
openAccess284ComestiblesEstambul.pdf.jpg2006Diversity and selection of wild food plants in six regions of Northwestern Iberian Peninsula (Spain and Portugal)Morales Valverde, Ramón; Pardo de Santayana, Manuel ; Tardío, Javier; Carvalho, Ana María; Lastra, Juan José; San Miguel, Elia; Blanco, EmilioComunicación de congreso
openAccess291BJLS2006.pdf.jpg2006Ethnobotanical review of wild edible plants in SpainMorales Valverde, Ramón; Tardío, Javier; Pardo de Santayana, Manuel Artículo
openAccess368Ambienta99.pdf.jpg2012Etnología y biodiversidad: El inventario español de los conocimientos tradicionales.Pardo de Santayana, Manuel ; Aceituno-Mata, Laura; Morales Valverde, Ramón; Molina, María; Tardío, JavierArtículo
openAccess369AgricResAsparagus.pdf.jpg2012Exploring the potential of wild food resources in the Mediterranean region: natural yield and gathering pressure of the wild asparagus (Asparagus acutifolius L.)Morales Valverde, Ramón; Pardo de Santayana, Manuel ; García, E.; Molina, María; Aceituno-Mata, Laura; Tardío, JavierArtículo
openAccess314SilComestiblesGeo.pdf.jpg2009¡Láncese al campo! Plantas silvestres comestibles.Morales Valverde, Ramón; Pardo de Santayana, Manuel ; Molina, María; Tardío, JavierArtículo
openAccess360Montia.pdf.jpg2011Montia fontana L. (Portulacaceae), an interesting wild vegetable traditionally consumed in the Iberian PeninsulaTardío, Javier; Molina, María; Aceituno-Mata, Laura; Pardo de Santayana, Manuel ; Morales Valverde, Ramón; Fernández Ruíz, V.; Morales, P.; García, P.; Cámara, M.; Sánchez-Mata, María CortesArtículo
openAccess290EB2006.pdf.jpg2006Plants in the Works of CervantesPardo de Santayana, Manuel ; Tardío, Javier; Heinrich, Michael; Touwaide, Alain; Morales Valverde, RamónArtículo
openAccess274IJFSN2005.pdf.jpg2005The gathering and consumption of wild edible plants in the Campoo (Cantabria, Spain)Morales Valverde, Ramón; Pardo de Santayana, Manuel ; Tardío, JavierArtículo
openAccess287CervantesEstambul.pdf.jpg2006The perception of plants in the complete works of Cervantes, particularly “Don Quijote”Morales Valverde, Ramón; Pardo de Santayana, Manuel ; Tardío, JavierComunicación de congreso
openAccess286CesteriaMasdrid.pdf.jpg2006The use of plant-based brooms in the province of Madrid (Spain)Morales Valverde, Ramón; Aceituno-Mata, Laura; Tardío, JavierArtículo
openAccesspicrender.pdf.jpg7-Jun-2007Traditional knowledge of wild edible plants used in the northwest of the Iberian Peninsula (Spain and Portugal): a comparative studyPardo de Santayana, Manuel ; Tardío, Javier; Blanco, Emilio; Carvalho, Ana María; Lastra, Juan José; San Miguel, Elia; Morales Valverde, RamónArtículo
openAccessWild_arbutus.pdf.jpg2014Wild Arbutus unedo L. and Rubus ulmifolius Schott fruits are underutilized sources of valuable bioactive compounds with antioxidant capacityRuiz-Rodríguez, B. M.; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Ancos, Begoña de  ; Cortes, María de; Fernández Ruíz, V.; Cámara, Montaña; Tardío, JavierArtículo
openAccessWild_blackthorn_(Prunus spinosa L.)_.pdf.jpg2014Wild blackthorn (Prunus spinosa L.) and hawthorn (Crataegus monogyna Jacq.) fruits as valuable sources of antioxidants | Les fruits du prunellier sauvage (Prunus spinosa L.) et delâaubãpine (Crataegus monogyna Jacq.) sont de prãcieuses sourcesdâantioxydantsRuiz-Rodríguez, B. M.; Ancos, Begoña de  ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Fernández Ruíz, V.; Sánchez-Mata, María Cortes; Tardío, JavierArtículo
openAccess272EB2005.pdf.jpg2005Wild food plants traditionallly used in the province of Madrid, Central Spain.Morales Valverde, Ramón; Tardío, Javier; Pascual, HiginioArtículo