English   español  

Browsing by Author Taladrid, Diego

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019An integrative salivary approach regarding palate cleansers in wine tastingTaladrid, Diego; Lorente, Laura; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Laguna Cruañes, Laura artículo
openAccessdesarroconsumi.pdf.jpg2018Desarrollo de recetas bajas en sal sazonadas con extractos de uva: evaluación sensorial y estudio de consumidoresTaladrid, Diego; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Development of low salt recipes seasoned with grape extracts: sensorial evaluation and consumer studyTaladrid, Diego; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  póster de congreso
openAccesseffectglycerol.pdf.jpg2017Effect of chemical composition and sonication procedure on properties of food-grade soy lecithin liposomes with added glycerolTaladrid, Diego; Marín, Daniel; Alemán, Ailén ; Álvarez Acero, Inmaculada ; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. artículo
openAccessLiposomes-sea.pdf.jpg2019Encapsulation of antioxidant sea fennel (Crithmum maritimum) aqueous and ethanolic extracts in freeze-dried soy phosphatidylcholine liposomesAlemán, Ailén ; Marín, Daniel; Taladrid, Diego; Montero García, Pilar  ; Gómez Guillén, M. C. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Estudio preliminar de la composición de la microbiota intestinal de individuos con diversas patologías y su relación con la dietaPinillos, I.; Taladrid, Diego; Zorraquín-Peña, Irene; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Evaluación instrumental de las propiedades de textura del vino y su relación con la percepción sensorialTaladrid, Diego; Álvarez, M. Dolores  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Laguna Cruañes, Laura póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Evaluación sensorial de limpiadores de paladar en la cata de vino tinto y su relación con cambios en la composición de la salivaTaladrid, Diego; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Laguna Cruañes, Laura comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Glycaemia- and hypertension-lowering effects of grape pomace extracts used as a dietary supplement and in low-salt recipes. Changes in gut microbiota and related metabolic biomarkersTaladrid, Diego; Pinillos, I.; Laguna Cruañes, Laura ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Low-salt recipes seasoned with GRAPE-DERIVED EXTRACTS may prevent from hypertension and glycaemiaGil-Sánchez, Irene ; Taladrid, Diego; Esteban-Fernández, Adelaida ; Laguna Cruañes, Laura ; Vendrell, V,.; Guadarrama, Alberto; Cueva, Carolina  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Optimización de la extracción acuosa de compuestos fenólicos de cáscara de caféRebollo-Hernanz, Miguel ; Cañas, Silvia; Taladrid, Diego; Aguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Martín-Cabrejas, María A.  póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Response surface methodology to optimise the heat-assisted aqueous extraction of phenolic compounds from coffee parchment and their comprehensive analysisAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Rebollo-Hernanz, Miguel ; Cañas, Silvia; Taladrid, Diego; Martín-Cabrejas, María A.  artículo