English   español  

Browsing by Author Taladrid, Diego

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019An integrative salivary approach regarding palate cleansers in wine tastingTaladrid, Diego; Lorente, Laura; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessdesarroconsumi.pdf.jpg2018Desarrollo de recetas bajas en sal sazonadas con extractos de uva: evaluación sensorial y estudio de consumidoresTaladrid, Diego; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Development of low salt recipes seasoned with grape extracts: sensorial evaluation and consumer studyTaladrid, Diego; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
openAccesseffectglycerol.pdf.jpg2017Effect of chemical composition and sonication procedure on properties of food-grade soy lecithin liposomes with added glycerolTaladrid, Diego; Marín, Daniel; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessLiposomes-sea.pdf.jpg2019Encapsulation of antioxidant sea fennel (Crithmum maritimum) aqueous and ethanolic extracts in freeze-dried soy phosphatidylcholine liposomesAlemán, Ailén CSIC ORCID; Marín, Daniel; Taladrid, Diego; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Estudio preliminar de la composición de la microbiota intestinal de individuos con diversas patologías y su relación con la dietaPinillos, Iris; Taladrid, Diego; Zorraquín-Peña, Irene; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Evaluación instrumental de las propiedades de textura del vino y su relación con la percepción sensorialTaladrid, Diego; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Evaluación sensorial de limpiadores de paladar en la cata de vino tinto y su relación con cambios en la composición de la salivaTaladrid, Diego; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Glycaemia- and hypertension-lowering effects of grape pomace extracts used as a dietary supplement and in low-salt recipes. Changes in gut microbiota and related metabolic biomarkersTaladrid, Diego; Pinillos, Iris; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Low-salt recipes seasoned with GRAPE-DERIVED EXTRACTS may prevent from hypertension and glycaemiaGil-Sánchez, Irene CSIC; Taladrid, Diego; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vendrell, V,.; Guadarrama, Alberto; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Optimización de la extracción acuosa de compuestos fenólicos de cáscara de caféRebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Cañas, Silvia; Taladrid, Diego; Aguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Plant-derived seasonings as sodium salt replacers in foodTaladrid, Diego; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Response surface methodology to optimise the heat-assisted aqueous extraction of phenolic compounds from coffee parchment and their comprehensive analysisAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Cañas, Silvia; Taladrid, Diego; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
openAccessTaladrid_EFRT2020.pdf.jpg9-Aug-2020Sensory acceptability of winery by-products as seasonings for salt replacementTaladrid, Diego; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vendrell, Víctor D.; Guadarrana, Alberto; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo