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Navegación por Autor Sola-Guiraldo, Rafael R.

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openAccess2021Adjustement of olive fruit temperature before grinding for olive oil extraction. Experimental Study and Pilot Plant TrialsPlasquy, Eddy; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Florido Fernández, M.C.; Sola-Guiraldo, Rafael R.; García-Martín, Juan Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessprocesses-09-01543-v2.pdf.jpg30-ago-2021Cold Storage and Temperature Management of Olive Fruit: The Impact on Fruit Physiology and Olive Oil Quality—A ReviewPlasquy, Eddy; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Florido Fernández, M.C.; Sola-Guiraldo, Rafael R.; García-Martín, Juan Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessfermentation-07-00200-v2.pdf.jpg23-sep-2021Effect of Temperature and Time on Oxygen Consumption by Olive Fruit: Empirical Study and Simulation in a Non-Ventilated ContainerPlasquy, Eddy; Florido Fernández, M.C.; Sola-Guiraldo, Rafael R.; García Martos, José M. CSIC ORCID ; García-Martín, Juan Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccess2021Effects of a Harvesting and Conservation Method for Small Producers on the Quality of the Produced Olive OilPlasquy, Eddy; Florido Fernández, M.C.; Sola-Guiraldo, Rafael R.; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
openAccessagriculture-11-00164-v2 (1).pdf.jpg2021Estimation of the Cooling Rate of Six Olive Cultivars Using Thermal ImagingPlasquy, Eddy; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Florido Fernández, M.C.; Sola-Guiraldo, Rafael R.artículo
openAccessRAE_2019_V65_P105.pdf.jpg2019Evaluation of a manual olive fruit harvester for small producersPlasquy, Eddy; Sola-Guiraldo, Rafael R.; Florido Fernández, M.C.; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Blanco-Roldán, Gregorioartículo