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Navegación por Autor Serna-Saldívar, Sergio O.

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openAccessCereal Chem2020-Espinosa.pdf.jpg4-feb-2020Evaluation of the quality of nixtamalized maize flours for tortilla production with a new Mixolab protocolEspinosa‐Ramírez, Johanan; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Serna-Saldívar, Sergio O.; Pérez‐Carrillo, Estherartículo
openAccessJCS2020-Espinosa.pdf.jpg26-ago-2020Exploring the potential of arabinoxylan as structuring agent in model systems for gluten-free yeast-leavened breadsEspinosa Ramírez, Johanan; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Serna-Saldívar, Sergio O.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
openAccessFood Hydrocolloids2018-Espinosa.pdf.jpg14-jun-2018Functional and nutritional replacement of gluten in gluten-free yeast-leavened breads by using β-conglycinin concentrate extracted from soybean flourEspinosa-Ramírez, Johanan; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Serna-Saldívar, Sergio O.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules-24-00697.pdf.jpg15-feb-2019In vitro fecal fermentation of high pressure-treated fruit peels used as dietary fiber sourcesTejada-Ortigoza, Viridiana; Garcia-Amezquita, Luis Eduardo; Kazem, Ahmad E.; Campanella, Osvaldo H.; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Hamaker, Bruce R.; Serna-Saldívar, Sergio O.; Welti-Chanes, Jorgeartículo
openAccess2023Metabolism and anticancer mechanisms of selocompounds: Comprehensive reviewDávila‑Vega, Juan Pablo; Gastelum‑Hernández, Ana Carolina; Serrano‐Sandoval, Sayra N.; Serna-Saldívar, Sergio O.; Gutiérrez-Uribe, Janet A.; Milán‑Carrillo, Jorge; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Guardado‑Félix, Danielaartículo
openAccessFood Research Int-2018-Espinosa.pdf.jpg20-dic-2017Mimicking gluten functionality with β-conglycinin concentrate: Evaluation in gluten free yeast-leavened breadsEspinosa Ramírez, Johanan; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Serna-Saldívar, Sergio O.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
openAccesspeptiCicer.pdf.jpg2018Peptides and isoflavones in gastrointestinal digests contribute to the anti-inflammatory potential of cooked or germinated desi and kabuli chickpea (Cicer arietinum L.)Milán-Noris, Ada Keila; Gutiérrez-Uribe, Janet Alejandra; Santacruz, Arlette CSIC; Serna-Saldívar, Sergio O.; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessLWT2021_Lazo.pdf.jpg5-jul-2021Selenized chickpea sourdoughs for the enrichment of breadsLazo-Vélez, Marco A.; Garzón, Raquel CSIC ORCID ; Guardado-Félix, Daniela; Serna-Saldívar, Sergio O.; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo