English   español  

Browsing by Author Seiquer, Isabel

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess2012Assessment of acrylamide intake of Spanish boys aged 11-14 years consuming a traditional and balanced dietDelgado Andrade, Cristina ; Mesías, Marta  ; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
openAccessComposition_and_functionality_of_bone_affected_by.pdf.jpg2013Composition and functionality of bone affected by dietary glycated compoundsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero Ramos, Irene; Carballo, José ; Rufián Henares, J. A.; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Consumption of raw and fried sardine (Clupea pilchardus) as protein source of diets: Effects on iron metabolism in ratsSeiquer, Isabel; Aspe, T; Pérez Granados, Ana M. ; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccess2011Efecto del consumo de glicotoxinas alimentarias en los marcadores óseos y propiedades biomecánicas.Navarro, M. Pilar; Delgado Andrade, Cristina ; Rufián Henares, J. A.; Ruiz, B.; Seiquer, Isabel; Roncero, IsabelComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of diets supplemented with MRPs from bread crust in food intake and body weights in ratsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero, Isabel; Haro, Ana; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effects of diets supplemented with MRPs from bread crust on the food intake and body weights in ratsDelgado Andrade, Cristina ; Roncero, Isabel; Haro, Ana; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Estimation of hydroxymethylfurfural availability in breakfast cereals. Studies in Caco-2 cellsDelgado Andrade, Cristina ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. Pilar; Morales, F. J.  Artículo
openAccessfoods-06-00005.pdf.jpg11-Jan-2017Evaluation of the availability and antioxidant capacity of Maillard compounds present in bread crust: Studies in Caco-2 cellsPastoriza, Silvia; Seiquer, Isabel; Mesías, Marta  ; Rufián Henares, J. A.; Delgado Andrade, Cristina Artículo
openAccessInfluencia.pdf.jpg30-Dec-2003Influencia de los productos de la reacción entre lípidos oxidados (4,5 (E)-epoxy-2(E)-heptenal y 4,5 (E)-epoxy- 2 (E) -decenal) y lisina sobre la utilización de zinc y calcio: ensayos en células Caco-2Seiquer, Isabel; Navarro, María PilarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Maillard reaction indicators in diets usually consumed by adolescent populationDelgado Andrade, Cristina ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. Pilar; Morales, F. J.  Artículo
closedAccess87-SCI-2010-FRI-PLATOS-MAILLARD-Delgado_Andrade.pdf.jpg27-Nov-2011Maillard Reaction Products profile and intake from typical Spanish dishesDelgado Andrade, Cristina ; Morales, F. J.  ; Seiquer, Isabel; Navarro, M. PilarArtículo
openAccessDelgado-Andrade et al.pdf.jpgFeb-2005Repercusiones del consumo de mezclas calentadas de glucosa-lisina y glucosa-metionina sobre el calcio óseoDelgado Andrade, Cristina ; Seiquer, Isabel; Navarro, María PilarArtículo