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Navegación por Autor Scheerlinck, Nico

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closedAccess2002A combined electromagnetic and heat transfer model for heating of foods in microwave combination ovensWäppling-Raaholt, B.; Scheerlinck, Nico; Gait, S.; Banga, Julio R. CSIC ORCID ; Alonso, Antonio A. CSIC ORCID; Balsa-Canto, Eva CSIC ORCID ; Impe, Jan F. van; Ohlsson, T.; Nicoläi, Bart M.artículo
closedAccess2004A model-based approach to develop periodic thermal treatments for surface decontamination of strawberriesScheerlinck, Nico; Marquenie, David; Jancsók, Pál; Verboven, Pieter; Moles, Carmen G.; Banga, Julio R. CSIC ORCID ; Nicoläi, Bart M.artículo
openAccessFood_industry_2004.pdf.jpg2004Food industry problem solving web based environmentBalsa-Canto, Eva CSIC ORCID ; Banga, Julio R. CSIC ORCID ; Scheerlinck, Nico; Nicoläi, Bart M.; Oñate, Eugeniocomunicación de congreso
closedAccess2011Fuzzy finite element analysis of heat conduction problems with uncertain parametersNicoläi, Bart M.; Egea, José A. CSIC ORCID CVN; Scheerlinck, Nico; Banga, Julio R. CSIC ORCID ; Datta, Ashim K.artículo
openAccessImplementation_validation_2004.pdf.jpg2004Implementation and validation of optimal heat generation profiles for simultaneous estimation of thermal food properties using a hotwire probeBerhane, Nahor H.; Scheerlinck, Nico; Moles, Carmen G.; Banga, Julio R. CSIC ORCID ; Nicolai, Bart M.comunicación de congreso
closedAccess2008Optimal dynamic heat generation profiles for simultaneous estimation of thermal food properties using a hotwire probe: Computation, implementation and validationScheerlinck, Nico; Berhane, Nahor H.; Moles, Carmen G.; Banga, Julio R. CSIC ORCID ; Nicolai, Bart M.artículo