English   español  

Browsing by Author Saura Calixto, Fulgencio D.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 123  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessFeb-1998A procedure to measure the antiradical efficiency of polyphenolsSánchez-Moreno, Concepción  ; Larrauri, José A.; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A starch hydrolysis procedure to estimate glycemic indexGoñi, Isabel; García Alonso, Alejandra; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
closedAccess17-Sep-2010Açaí (Euterpe oleraceae) ‘BRS Pará’: A tropical fruit source of antioxidant dietary fiber and high antioxidant capacity oilRufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara ; Arranz, Sara; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Oliveira, María S. P.; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Acerola and cashew apple as sources of antioxidants and dietary fibreRufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara ; Tabernero, María; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
openAccessLibro_Alimentos_Saludables_Diseno.pdf.jpg2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos ; Fontecha, F. Javier  ; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Juárez, Manuela  ; Ramón, Daniel ; Recio, Isidra  ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Tomás Barberán, Francisco libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997An approach to the influence of nutrients and other food constituents on resistant starch formationEscarpa, Alberto; González, M. Cristina; Morales, M. D.; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Analysis of non-extractable phenolic compounds (NEPP) in fruit products: methodology and perspectivesPérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Analysis of polyphenols in cereals may be improved performing acidic hydrolysis: A study in wheat flour and wheat bran and cereals of the dietArranz, Sara; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Analysis of resistant starch: A method for foods and food productsGoñi, Isabel; García-Diz, L.; Mañas, Eva; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
openAccessachomice.pdf.jpg2017Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical propertiesSolari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anti-oxidant capacity of dietary polyphenols determined by ABTS assay: A kinetic expression of the resultsPérez Jiménez, Jara; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Antioxidant activity of dietary polyphenols as determined by a modified ferric reducing/antioxidant power assayPulido, Raquel; Bravo, Laura ; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Antioxidant activity of fresh and processed edible seaweedsJiménez Escrig, Antonio; Jiménez-Jiménez, Isabel; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Antioxidant activity of wine pomacesLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar  ; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Antioxidant capacity of walnut (Juglans regia L.): Contribution of oil and defatted matterArranz, Sara; Pérez Jiménez, Jara; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Antioxidant Dietary Fiber Product: A New Concept and a Potential Food IngredientSaura Calixto, Fulgencio D. artículo
openAccessWO2013093161A1.pdf.jpg27-Jun-2013Antioxidant ingrediente with low calorie content, method for obtaining same and use thereofSaura Calixto, Fulgencio D. patente
closedAccessJan-2008Antioxidant protection of white grape pomace on restructured fish products during frozen storageSánchez Alonso, Isabel ; Jiménez Escrig, Antonio; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Artichoke (Cynara scolymus L) modifies bacterial enzymatic activities and antioxidant status in rat cecumGoñi, Isabel; Jiménez Escrig, Antonio; Gudiel, M.; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo
openAccessBeverages have an appreciable contribution to the intake of SDF_ a study in the Spanish diet.pdf.jpg2011Beverages have an appreciable contribution to the intake of soluble dietary fibre: A study in the Spanish dietDíaz Rubio, M. Elena ; Saura Calixto, Fulgencio D. artículo