English   español  

Navegación por Autor Saura Calixto, Fulgencio D.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 125  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess6-weeks_supplementation .pdf.jpg2018A 6-week supplementation with grape pomace to subjects at cardiometabolic risk ameliorates insulin sensitivity, without affecting other metabolic syndrome markersMartínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Zapatera, Belén CSIC ORCID ; Gallego-Narbón, Angélica CSIC ORCID; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
closedAccessfeb-1998A procedure to measure the antiradical efficiency of polyphenolsSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Larrauri, José A.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997A starch hydrolysis procedure to estimate glycemic indexGoñi, Isabel CSIC ORCID; García Alonso, Alejandra; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccess17-sep-2010Açaí (Euterpe oleraceae) ‘BRS Pará’: A tropical fruit source of antioxidant dietary fiber and high antioxidant capacity oilRufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Arranz, Sara CSIC ORCID; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Oliveira, María S. P.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Acerola and cashew apple as sources of antioxidants and dietary fibreRufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Tabernero, María CSIC; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccessLibro_Alimentos_Saludables_Diseno.pdf.jpg2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramón, Daniel CSIC; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997An approach to the influence of nutrients and other food constituents on resistant starch formationEscarpa, Alberto; González, M. Cristina; Morales, M. D.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Analysis of non-extractable phenolic compounds (NEPP) in fruit products: methodology and perspectivesPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Analysis of polyphenols in cereals may be improved performing acidic hydrolysis: A study in wheat flour and wheat bran and cereals of the dietArranz, Sara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Analysis of resistant starch: A method for foods and food productsGoñi, Isabel CSIC ORCID; García-Diz, L.; Mañas, Eva; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccessachomice.pdf.jpg2017Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical propertiesSolari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anti-oxidant capacity of dietary polyphenols determined by ABTS assay: A kinetic expression of the resultsPérez Jiménez, Jara; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Antioxidant activity of dietary polyphenols as determined by a modified ferric reducing/antioxidant power assayPulido, Raquel; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Antioxidant activity of fresh and processed edible seaweedsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Jiménez-Jiménez, Isabel; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Antioxidant activity of wine pomacesLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Antioxidant capacity of walnut (Juglans regia L.): Contribution of oil and defatted matterArranz, Sara CSIC ORCID; Pérez Jiménez, Jara; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Antioxidant Dietary Fiber Product: A New Concept and a Potential Food IngredientSaura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
openAccessWO2013093161A1.pdf.jpg27-jun-2013Antioxidant ingrediente with low calorie content, method for obtaining same and use thereofSaura Calixto, Fulgencio D. CSICpatente
closedAccessene-2008Antioxidant protection of white grape pomace on restructured fish products during frozen storageSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Artichoke (Cynara scolymus L) modifies bacterial enzymatic activities and antioxidant status in rat cecumGoñi, Isabel CSIC ORCID; Jiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Gudiel, M.; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo