Mostrando resultados 1 a 20 de 53
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2001 | A DSC study on the effects of various maltodextrins and sucrose on protein changes in frozen-stored minced blue whiting muscle | Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | mar-1981 | Ácidos grasos de la almeja babosa Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytilus galloprovincialis Lam. | Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
openAccess | | dic-1980 | Ácidos grasos de la vieira (Pecten maximus) | Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
closedAccess | | 2009 | Almacenamiento refrigerado de filetes de sardina (Sardina pilchardus) en atmósferas bajas en oxígeno | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Blanco Martín, Teresa; Gallego, Alberto; López Cabo, Marta CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2005 | Application of nisin, CO2 and a permeabilizing agent in the preservation of refrigerated blue whiting (Micromesistius poutassou) | López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
openAccess | | 1985 | Aprovechamiento de residuos industriales procedentes de fábricas de conservas de pescado para la obtención de proteína | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel | artículo |
openAccess | | 1986 | Cabezas y vísceras de túnidos: Su aprovechamiento para alimentación animal | Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC | artículo |
closedAccess | | 1995 | Changes in lipids of whole and minced rayfish (Raja clavata) muscle during frozen storage | Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
openAccess | | 1992 | Chemical composition of the muscle tissue of ray (Raja radiata) from Terranova | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
closedAccess | | 2002 | Combined effects of modified atmosphere packaging and lauric acid on the stability of pre-cooked fish products during refrigerated storage | Pastoriza, Laura CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
openAccess | | 1979 | Concentrado de proteína a partir de residuos de pescado procedentes de la industria de transformación | Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuel | artículo |
openAccess | | 16-abr-2005 | Conservación por atmósferas modificadas de moluscos bivalvos vivos en recipiente hermético | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | patente |
openAccess | | 1980 | Difusividad térmica en conservas de túnidos | Gallardo, José Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; López-Benito, Manuel; Sampedro, Gabriel CSIC | artículo |
closedAccess | | 2009 | Efecto barrera del material de envasado en pescado graso refrigerado | Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Blanco Martín, Teresa; Gallego, Alberto | póster de congreso |
closedAccess | | 1996 | Effect of carbon dioxide atmosphere on microbial growth and quality of salmon slices | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1996 | Effect of modified atmosphere packaging on shelf-life of iced fresh hake slices | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1995 | Effect of some additives on the shelf life of whole ray whing muscle during ice storage | Pastoriza, Laura CSIC; Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1999 | Effect of various cryostabilizers on the production and reactivity of formaldehyde in frozen-stored minced blue whiting muscle | Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1994 | Effects of mincing and frozen storage on functional properties of ray muscle (Raja clavata) | Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |
openAccess | | 1994 | Effects of processing and ice storage on lipid classes and fatty acids of ray muscle (Raja clavata) | Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC | artículo |