English   español  

Navegación por Autor Sánchez-Muniz, F. J.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 53  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017A comprehensive approach to formulation of seaweed-enriched meat products: From technological development to assessment of healthy propertiesCofrades, Susana ; Benedí, Juana; Garcimartín, Alba; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A non-extractable condensed-tannins fiber reduces thermal oxidation in oils at frying temperatureSánchez-Muniz, F. J.; Botega, D. Z..; Lorenzo, Laura de; Marmesat, Susana ; Bastida, Sara; Pérez-Olleros, Lourdes; Ruiz-Roso, BaltasarArtículo
openAccessA_nori_but_not_a_konbu.pdf.jpg2008A Nori but not a Konbu, dietary supplement decreases the cholesterolaemia, liver fat infiltration and mineral bioavailability in hypercholesterolaemic growing Wistar ratsBocanegra, A.; Nieto, Ana; Bastida, Sara; Benedi, Juana; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antioxidant activity of Carob fruit extracts in cooked pork meat systems during chilled and frozen storageBastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.; Olivero, R.; Pérez-Olleros, Lourdes; Ruiz-Roso, Baltasar; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant activity of Hypericum perforatum L. extract in enriched n-3 PUFA pork meat systems during chilled storageSánchez-Muniz, F. J.; Olivero-David, Raúl; Triki, M. ; Salcedo Sandoval, L. ; González-Muñoz, M. José; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Benedí, JuanaArtículo
openAccessEfectos beneficiosos del chocoloate.pdf.jpg2011Beneficial effects of chocolate on cardiovascular health | Efectos beneficiosos del chocolate en la salud cardiovascularGómez Juaristi, Miren ; González-Torres, L.; Bravo, Laura ; Vaquero, M. Pilar  ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Bioaccessibility of hydroxytyrosol and n-3 fatty acids as affected by the delivery system: simple, double and gelled double emulsionsCofrades, Susana ; Bou, Ricard ; Flaiz, Linda; Garcimartín, Alba; Benedí, Juana; Mateos, Raquel  ; Sánchez-Muniz, F. J.; Olivero-David, Raúl; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Blood pressure of omnivorous and semi-vegetarian postmenopausal women and their relationship with dietary and hair concentrations of essential and toxic metals | Presión arterial en mujeres omnívoras y semivegetarianas postmenopáusicas y su relación con los metales esenciales y tóxicos en la dieta y en el cabelloRódenas, S.; Sánchez-Muniz, F. J.; Bastida, S.; Sevillano, M.I.; Larrea, María Teresa; González-Muñoz, M. J.Artículo
openAccessCardioLDL.pdf.jpg2016Cardiovascular disease markers responses in male receiving improved-fat meat products vary by initial LDL-cholesterol levelsCelada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Delgado Pando, Gonzalo ; Bastida, Sara; Espárrago-Rodilla, Manuel; Jiménez Colmenero, Francisco ; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Cardiovascular risk and metabolic syndrome at the Toledo area study | Riesgo cardiovascular y síndrome metabólico en el Estudio Área de ToledoMartínez Sesmero, J. M.; Bastida, S.; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Cárnicos funcionales y riesgo cardiovascular.Olmedilla Alonso, Begoña ; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccess3-abr-2009Carob Fruit Polyphenols Reduce Tocopherol Loss, Triacylglycerol Polymerization and Oxidation in Heated Sunflower OilZulim Botega, Daniele; Bastida, Sara; Marmesat, Susana ; Pérez-Olleros, Lourdes; Ruiz-Roso, Baltasar; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Changes in fatty acids and polar material of restructured low-fat or walnut-added steaks pan-fried in olive oilLibrelotto, J.; Bastida, Sara; Serrano, A.; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characteristics and nutritional and cardiovascular-health properties of seaweedsBocanegra, A.; Bastida, Sara; Benedi, J.; Ródenas, S.; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Composition and antioxidant capacity of low-salt meat emulsion model systems containing edible seaweedsLópez López, Inés ; Bastida, Sara; Ruiz-Capillas, C. ; Bravo, Laura ; Larrea, M. Teresa; Sánchez-Muniz, F. J.; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Composition and physicochemical characteristics of restructured beef steaks containing walnuts as affected by cooking methodSerrano, A.; Librelotto, J.; Cofrades, Susana ; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Cyclic fatty acid monomer formation in domestic frying of frozen foods in sunflower oil and high oleic acid sunflower oil without oil replenishmentRomero, A. ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Cyclic fatty acids in sunflower oils during frying of frozen foods with oil replenishmentRomero, Antonio ; Bastida, Sara; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo
openAccessfiguras_Food_Chem_2010_Jimenez_Sanchez_Olmedilla.pdf.jpg15-dic-2010Design and development of meat-based functional foods with walnut: Technological, nutritional and health impactJiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Development and assessment of healthy properties of meat and meat products designed as functional foodsOlmedilla Alonso, Begoña ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.Artículo