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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Effect of Processing and Storage Time on the Contents of Organosulfur Compounds in Pickled Blanched GarlicBeato, Víctor Manuel; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Castro Gómez-Millán, Antonio de; Montaño, AlfredoArtículo
31-Mar-2006Elaboration of table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio; García García, Pedro; Rejano Navarro, LuisArtículo
30-Sep-2007Estudio de nuevos procedimientos de elaboración de aceitunas verdes tratadas con álcali, no fermentadas, conservadas mediante tratamientos térmicosCasado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Rejano Navarro, Luis; Montaño, AlfredoArtículo
Aug-2003Fermentation profile and optimization of green olive fermentationusing Lactobacillus plantarum LPCO10 as a starter cultureLeal-Sánchez, M. Vega; Ruiz-Barba, José Luis; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Rejano Navarro, Luis; Jiménez Díaz, Rufino; Garrido Fernández, A.Artículo
23-Mar-2011Fermented vegetables containing benzoic and ascorbic acids as additives: Benzene formation during storage and impact of additives on quality parametersCasado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Castro Gómez-Millán, Antonio de; Rejano Navarro, Luis; Beato, Víctor Manuel; Montaño, AlfredoArtículo
2008Nuevas tendencias en el tratamiento alcalino “cocido” de las aceitunas verdes aderezadas al estilo español o sevillanoRejano Navarro, Luis; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Vega Macias, VictorinoArtículo
1-May-2002Procedimiento de fermentación de productos vegetalesJiménez Díaz, Rufino; Ruiz-Barba, José Luis; Rejano Navarro, Luis; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Floriano Pardal, BelénPatente
16-May-1991Procedimiento para la conservación de aceitunas verdes aderezadas mediante tratamientos térmicos previos a su envasadoRejano Navarro, Luis; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Montaño, Alfredo; Sánchez Roldán, FranciscoPatente
1-Mar-2010Reduction of acrylamide content of ripe olives by selected additivesCasado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Montaño, AlfredoArtículo
Oct-2010Stability of sorbic and ascorbic acids in packed green table olives during long-term storage as affected by different packing conditions, and its influence on quality parametersHidalgo Casado, Francisco; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Rejano Zapata, Luis; Castro Gómez-Millán, Antonio de; Montaño, AlfredoArtículo
30-Aug-1996Utilización de glutamato sódico en el envasado de aceitunas verdes aderezadas. Efecto sobre las características químicas y el saborRejano Navarro, Luis; Sánchez Gómez, Antonio HiginioArtículo

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