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Browsing by Author Sánchez Gómez, Antonio Higinio

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2014Changes of physicochemical and sensory characteristics of packed ripe table olives from Spanish cultivars during shelf-lifeGarcía García, Pedro; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Garrido Fernández, A.Artículo
closedAccess2012Effect of Processing and Storage Time on the Contents of Organosulfur Compounds in Pickled Blanched GarlicBeato, Víctor Manuel; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Castro Gómez-Millán, Antonio de; Montaño, AlfredoArtículo
openAccessElaboration.pdf.jpg31-Mar-2006Elaboration of table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio; García García, Pedro; Rejano Navarro, LuisArtículo
openAccessAlcali.pdf.jpg30-Sep-2007Estudio de nuevos procedimientos de elaboración de aceitunas verdes tratadas con álcali, no fermentadas, conservadas mediante tratamientos térmicosCasado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Rejano Navarro, Luis; Montaño, AlfredoArtículo
openAccessFermentation_profile_FM2003.pdf.jpgAug-2003Fermentation profile and optimization of green olive fermentationusing Lactobacillus plantarum LPCO10 as a starter cultureLeal-Sánchez, M. Vega; Ruiz-Barba, José Luis; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Rejano Navarro, Luis; Jiménez Díaz, Rufino; Garrido Fernández, A.Artículo
closedAccess23-Mar-2011Fermented vegetables containing benzoic and ascorbic acids as additives: Benzene formation during storage and impact of additives on quality parametersCasado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Castro Gómez-Millán, Antonio de; Rejano Navarro, Luis; Beato, Víctor Manuel; Montaño, AlfredoArtículo
openAccessSEP01_Nuevas_tendencias1.pdf.jpg2-Sep-2008Nuevas tendencias en el tratamiento alcalino “cocido” de las aceitunas verdes aderezadas al estilo español o sevillanoRejano Navarro, Luis; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Vega Macias, VictorinoArtículo
openAccess2153318_B1.pdf.jpg1-May-2002Procedimiento de fermentación de productos vegetalesJiménez Díaz, Rufino; Ruiz-Barba, José Luis; Rejano Navarro, Luis; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Floriano Pardal, BelénPatente
openAccess2018898_A6.pdf.jpg16-May-1991Procedimiento para la conservación de aceitunas verdes aderezadas mediante tratamientos térmicos previos a su envasadoRejano Navarro, Luis; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Montaño, Alfredo; Sánchez Roldán, FranciscoPatente
closedAccess1-Mar-2010Reduction of acrylamide content of ripe olives by selected additivesCasado, Francisco Javier; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Montaño, AlfredoArtículo
closedAccessOct-2010Stability of sorbic and ascorbic acids in packed green table olives during long-term storage as affected by different packing conditions, and its influence on quality parametersHidalgo Casado, Francisco; Sánchez Gómez, Antonio Higinio; Rejano Zapata, Luis; Castro Gómez-Millán, Antonio de; Montaño, AlfredoArtículo
openAccess875.pdf.jpg30-Aug-1996Utilización de glutamato sódico en el envasado de aceitunas verdes aderezadas. Efecto sobre las características químicas y el saborRejano Navarro, Luis; Sánchez Gómez, Antonio HiginioArtículo