English   español  

Browsing by Author Sánchez Alonso, Isabel

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 40  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessJan-2008Antioxidant protection of white grape pomace on restructured fish products during frozen storageSánchez Alonso, Isabel ; Jiménez Escrig, Antonio; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Chemical changes during freezing and frozen storage of fish investigated by vibrational spectroscopyCarmona, Pedro ; Sánchez Alonso, Isabel ; Careche, Mercedes capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Developing functional seafood productsCareche, Mercedes ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Díaz Rubio, M. Elena ; Borderías, A. Javier ; Sánchez Alonso, Isabel ; Carmona, Pedro ; Sánchez González, I.; Larsen E.H.capítulo de libro
closedAccess24-Jun-2006Effect of wheat fibre in frozen stored fish muscular gelsSánchez Alonso, Isabel ; Haji-Maleki, Ramin; Borderías, A. Javier artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Estimation of freezing storage time and quality changes in hake (Merluccius merluccius, L.) by low field NMRSánchez Alonso, Isabel ; Martínez, Iciar ; Sánchez Valencia, Juan Ramón; Careche, Mercedes artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Estimation of frozen storage time or temperature by kinetic modeling of the Kramer shear resistance and water holding capacity (WHC) of hake (Merluccius merluccius, L.) muscleSánchez Valencia, Javier ; Sánchez Alonso, Isabel ; Martínez, Iciar ; Careche, Mercedes artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Estimation of quality in frozen fish by low field NMRCareche, Mercedes ; Sánchez Alonso, Isabel ; Martínez, Iciar capítulo de libro
openAccessTesis_Isabel_Sanchez.pdf.jpg22-Dec-2009Estudio sobre la inclusión de fibra dietética en productos reestructurados de pescadoSánchez Alonso, Isabel tesis doctoral
openAccessevalucomple.pdf.jpg2018Evaluation of the effectiveness of weak oscillating magnetic fields during freezing carried out in systems of different complexityRodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam  ; Careche, Mercedes ; Sánchez Alonso, Isabel ; Escribano, M. Isabel  ; Sanz Martínez, Pedro D. ; Otero, Laura póster de congreso
closedAccess2-Apr-2009Effect of grape antioxidant dietary fibre on the prevention of lipid oxidation in minced fish: Evaluation by different methodologiesSánchez Alonso, Isabel ; Jiménez Escrig, Antonio; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Borderías, A. Javier artículo
openAccessBorderías.pdf.jpg15-Mar-2013Fibre-enriched seafoodBorderías, A. Javier ; Pérez-Mateos, Miriam  ; Sánchez Alonso, Isabel capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011First Processing Steps and the Quality of Wild and Farmed FishBorderías, A. Javier ; Sánchez Alonso, Isabel artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013FTIR of the lipid fraction as a potential marker for monitoring the time and temperature history of frozen hake (Merluccius merluccius, L.) muscleCareche, Mercedes ; Carmona, Pedro ; Sánchez Valencia, Javier ; Sánchez Alonso, Isabel comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013FTIR spectral changes of lipids extracted from hake (Merluccius merluccius, L.) muscle stored at various freezing temperaturesSánchez Alonso, Isabel ; Carmona, Pedro ; Careche, Mercedes comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Functional seafood productsCareche, Mercedes ; Sánchez Alonso, Isabel ; Borderías, A. Javier ; Lund, E. K.capítulo de libro
closedAccess2008Hydroxytyrosol prevents oxidative deterioration in foodstuffs rich in fish lipidsPazos, Manuel ; Alonso, Ana ; Sánchez Alonso, Isabel ; Medina, Isabel artículo
openAccessIF_AGROCSIC_5.pdf.jpgMar-2004Incorporación de fibra dietética a productos pesqueros reestructurados: una posibilidadSánchez Alonso, Isabel ; Pérez-Mateos, Miriam  ; Borderías, A. Javier artículo
closedAccess5-Jun-2007Inhibition of hemoglobin-mediated oxidation of regular and lipid-fortified washed cod mince by a white grape dietary fiberSánchez Alonso, Isabel ; Borderías, A. Javier ; Larsson, Karin; Undeland, Ingridartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Instrumental textureSánchez Alonso, Isabel ; Barroso, M. A; Careche, Mercedes capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Instrumental Texture [Part III. Fish and Seafood Products]Sánchez Alonso, Isabel ; Barroso, M.; Careche, Mercedes capítulo de libro