English   español  

Browsing by Author Roca, María

Showing results 1 to 20 of 21  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
embargoedAccessPostprint_2015_FoodControl_V51_P240.pdf.jpg2015A new probe for tracking the presence of E141i food colorantPérez-Gálvez, Antonio; Ríos, José Julián; Roca, María Artículo
openAccessChloroplastic_Pigments.pdf.jpg20-Jun-2010Contribution of chloroplastic pigments and phenolic compounds to the antioxidant capacity of olive fruits during ripeningFernández-Orozco, Rebeca ; Roca, María ; Gandul-Rojas, Beatriz ; Gallardo Guerrero, Lourdes Póster
closedAccess2010Control of olive oil adulteration with copper-chlorophyll derivativesRoca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes ; Mínguez Mosquera, María Isabel ; Gandul-Rojas, Beatriz Artículo
openAccessColorante_E-141ii.pdf.jpg16-Feb-2012Detección de la adulteración del color de aceitunes verdes de mesa con el colorante E-141iiGandul-Rojas, Beatriz ; Roca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes Póster
closedAccessJan-2012Detection of the color adulteration of green table olives with copper chlorophyllin complexes (E-141ii colorant)Gandul-Rojas, Beatriz ; Roca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes Artículo
embargoedAccessPostprint_2015_JCromat_A_V1406_P99.pdf.jpg2015Development of an accurate and high-throughput methodology for structural comprehension of chlorophylls derivatives. (I) Phytylated derivativesChen, Kewei; Ríos, José Julián; Pérez Gálvez, Antonio ; Roca, María Artículo
embargoedAccessPostprint_2015_JCromat_A_V1412_P90.pdf.jpg2015Development of an accurate and high-throughput methodology for structural comprehension of chlorophylls derivatives. (II) Dephytylated derivativesChen, Kewei; Ríos, José Julián; Roca, María ; Pérez-Gálvez, AntonioArtículo
closedAccessSep-2011DPPH-scavenging capacity of chloroplastic pigments and phenolic compounds of olive fruits (cv. Arbequina) during ripeningFernández-Orozco, Rebeca ; Roca, María ; Gandul-Rojas, Beatriz ; Gallardo Guerrero, Lourdes Artículo
closedAccessSep-2011Formation of oxidised chlorophyll catabolites in olivesVergara-Domínguez, Honorio ; Gandul-Rojas, Beatriz ; Roca, María Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Long-term effect of ghrelin on nutritional status and functional capacity in the elderly: A population-based cohort studySerra-Prat, Mateu; Palomera, Elisabeth; Roca, María ; Puig-Domingo, ManelArtículo
openAccessWO2010119162A1.pdf.jpg21-Oct-2010Method for detecting copper complexes of chlorophyll in vegetable oilsRoca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes ; Gandul-Rojas, Beatriz Solicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nonfluorescent chlorophyll catabolites in loquat fruits (eriobotrya japonica Lindl.)Ríos Martín, José Julián ; Roca, María ; Pérez Gálvez, Antonio Artículo
closedAccess9-Mar-2011Pigment metabolism of 'Sikitita' olive (Olea europaea L.): A new cultivar obtained by cross-breedingRoca, María ; León, Lorenzo; Rosa, Raúl de laArtículo
closedAccess25-Nov-2009Pigment Profile in Non-Spanish Olive Varieties (Olea europaea L. Var. Coratina, Frantoio, and Koroneiki)Aparicio-Ruiz, R. ; Gandul-Rojas, Beatriz ; Roca, María Artículo
openAccessposter expoliva 2009 Digital  CSIC.pdf.jpg13-May-2009Los pigmentos como marcadores de trazabilidad del aceite de olivaGandul-Rojas, Beatriz ; Aparicio-Ruiz, R. ; Roca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes ; Mínguez Mosquera, María Isabel Póster
openAccess2346628_A1.pdf.jpg18-Oct-2010Procedimiento de detección de complejos cúpricos de clorofilas en aceites vegetalesRoca, María ; Gallardo Guerrero, Lourdes ; Gandul-Rojas, Beatriz Solicitud de patente
openAccessChlorophyll_Degradation.pdf.jpg20-Jun-2010Role of peroxidase activity in chlorophyll degradation during olive fruit ripeningVergara-Domínguez, Honorio ; Gandul-Rojas, Beatriz ; Roca, María Póster
closedAccess25-Oct-2006Stay-green phenotype slows the carotenogenic process in Capsicum annuum (L.) fruitsRoca, María ; Hornero-Méndez, Dámaso ; Gandul-Rojas, Beatriz ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
openAccessPigments_VOO.pdf.jpg14-Jun-2004Storage influence on the initial content and class of pigments of virgin olive oilGallardo Guerrero, Lourdes ; Roca, María ; Gandul-Rojas, Beatriz ; Mínguez Mosquera, María Isabel Póster
openAccessJ_Anal_Meth_Chem_2015_ID490627.pdf.jpg12-Jan-2015Systematic HPLC/ESI-High Resolution-qTOF-MS Methodology for Metabolomic Studies in Nonfluorescent Chlorophyll Catabolites PathwayRíos, José Julián; Roca, María ; Pérez-Gálvez, AntonioArtículo