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Navegación por Autor Robert, Paz

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antioxidant activity and kinetics studies of quercetin, epicatechin and naringenin in bulk methyl linoleatePalma, Manuel; Robert, Paz; Holgado, Francisca  ; Velasco, Joaquín ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
openAccess812.pdf.jpg30-oct-1997Comportamiento de aceites poliinsaturados en la preparación de patatas fritas para consumo inmediato: Formación de nuevos compuestos y comparación de métodos analíticosMasson, Lilia; Robert, Paz; Romero, Nalda; Izaurieta, Macarena; Valenzuela, S.; Ortiz, Jaime; Dobarganes, M. Carmen Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Design of flavonoid microparticles with channel forming properties to improve oxidative stability of sunflower oilMorelo, Guibeth; Márquez Ruiz, Gloria ; Holgado, Francisca  ; Giménez, Begoña ; Robert, PazArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Double emulsions as potential fat replacers with gallic acid and quercetin nanoemulsions in the aqueous phasesSilva, Wladimir; Torres-Gatica, María Fernanda; Oyarzun-Ampuero, Felipe; Silva-Weiss, A.; Robert, Paz; Cofrades, Susana ; Giménez, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Efecto del solvente en la estabilidad oxidativa de aceite de pescado microencapsuladoEncina, Cristian; Robert, Paz; Vergara, Cristina; Márquez Ruiz, Gloria Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of spray-dried flavonoid microparticles on oxidative stability of methyl linoleate as lipid model systemPalma, Manuel; Márquez Ruiz, Gloria ; García, Paula; Holgado, Francisca  ; Vergara, Cristina; Giménez, Begoña ; Robert, PazArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of spray-drying with organic solvents on the encapsulation, release and stability of fish oilEncina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria ; Holgado, Francisca  ; Giménez, Begoña ; Vergara, Cristina; Robert, PazArtículo
openAccessFritura.pdf.jpg30-dic-2001Fritura industrial de patatas crisps. Influencia del grado de insaturación de la grasa de fritura sobre la estabilidad oxidativa durante el almacenamientoRobert, Paz; Masson, Lilia; Romero, Nalda; Dobarganes, M. Carmen ; Izaurieta, Macarena; Ortiz, Jaime; Wittig, EmmaArtículo
openAccessspraydry.pdf.jpg2018Influence of solvent and lecithin in microencapsulation of fish oil by spray-dryingEncina, Cristian; Vergara, Cristina; Márquez Ruiz, Gloria ; Holgado, Francisca  ; Robert, Paz; Giménez, Begoña Artículo
openAccessSepulveda_Elena.pdf.jpgmar-2010Influence of the genotype on the anthocyanin composition, antioxidant capacity and color of Chilean pomegranate ( Punica granatum L.) juicesSepúlveda, Elena; Sáenz, Carmen; Peña, Álvaro; Robert, Paz; Bartolomé, Begoña  ; Gómez-Cordovés, Carmen Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Microencapsulación de aceite de pescado mediante secado con etanol: efecto de la emulsión sobre estabilidad oxidativa y liberaciónRobert, Paz; Encina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria ; Vergara, CristinaComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Multiple emulsions with olive leaves extract as fat replacers in meat systemsGiménez, Begoña ; González, E.; Silva-Weiss, A.; Osorio, F.; Cofrades, Susana ; Robert, PazPóster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Release kinetics of flavonoids in methyl linoleate from microparticles designed with inulin and channelizing agentPalma, Manuel; García, Paula; Márquez Ruiz, Gloria ; Vergara, Cristina; Robert, PazArtículo
openAccesspatatas.pdf.jpg30-jun-2002Stability of potato chips fried in vegetable oils with different degree of unsaturation.Masson, Lilia; Robert, Paz; Dobarganes, M. Carmen ; Urra, Carlos; Romero, Nalda; Ortiz, Jaime; Goicoechea, E.; Pérez, P.; Salamé, E.; Torres, RodrigoArtículo