English   español  

Navegación por Autor Requena Rolanía, María Teresa

Mostrando resultados 1 a 13 de 13
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2010Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteriaCueva Sánchez, Carolina; Moreno-Arribas, M. Victoria ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Requena Rolanía, María Teresa; Bartolomé, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2009Bioconversion of anthocyanin glycosides by Bifidobacteria and LactobacillusÁvila, Marta; Hidalgo, María; Sánchez-Moreno, Concepción; Peláez, Carmen ; Requena Rolanía, María Teresa; Pascual-Teresa, Sonia deArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2010Control of late blowing in cheese by adding lacticin 3147-producing Lactococcus lactis IFPL 3593 to the starterMartínez-Cuesta, M. Carmen ; Bengoechea, José; Bustos, Irene; Rodríguez, Beatriz; Requena Rolanía, María Teresa; Peláez, Carmen Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Determination of L-lactic acid in yoghurt by a bienzyme amperometric graphite-Teflon composite biosensorHerrero, Ana M.; Requena Rolanía, María Teresa; Reviejo, A. J.; Pingarrón, J. M.Artículo
openAccessDiscrepances_betveen.pdf.jpg22-ago-2006Discrepancies between the phenotypic and genotypic characterization of Lactococcus lactis cheese isolatesPlaza, M., de la; Rodríguez, A.; Fernández de Palencia, P.; Martínez Cuesta, M. Carmen; Peláez Martínez, M. Carmen; Requena Rolanía, María TeresaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2004Effects of milk fat replacement by PUFA enriched fats on n-3 fatty acids, conjugated dienes and volatile compounds of fermented milksLuna, Pilar ; Martín Diana, Ana Belén; Alonso López, Leocadio; Fontecha, F. Javier ; Fuente, Miguel Ángel de la ; Requena Rolanía, María Teresa; Juárez, Manuela Artículo
openAccess2170723_B1.pdf.jpg12-dic-2003Lactococcus lactis productor de bacteriocina utilizable como cultivo iniciador para acelerar la maduración de quesoMartínez-Cuesta, M. Carmen ; Requena Rolanía, María Teresa; Peláez, Carmen Patente
openAccessLeches_probioticas_AGROCSIC.pdf.jpgjun-2005Leches fermentadas probióticasRequena Rolanía, María Teresa; Janer Otero, Carolina; Peláez, Carmen Artículo
openAccessWO2008003810A1.pdf.jpg10-ene-2008Method for the differentiation and quantification of lactic bacteria and bifidobacteria in fermented milks, using selective antibiotic-free culture mediaTabasco, Raquel; Paarup, Torsten; Janer Otero, Carolina; Peláez Martínez, María Carmen; Requena Rolanía, María TeresaPatente
openAccessWO2008003811A1.pdf.jpg10-ene-2008Method for the specific simultaneous identification and detection of lactic acid bacteria and bifidobacteria in fermented milks and starter cultures for fermented milksTabasco, Raquel; Paarup, Torsten; Janer Otero, Carolina; Peláez Martínez, María Carmen; Requena Rolanía, María TeresaPatente
openAccess2322827_B1.pdf.jpg23-abr-2010Procedimiento para la detección e identificación simultánea y específica de bacterias lácticas y bifidobacterias en leches fermentadas y en cultivos iniciadores para leches fermentadasTabasco, Raquel; Paarup, Torsten; Janer Otero, Carolina; Peláez Martínez, María Carmen; Requena Rolanía, María TeresaPatente
openAccessPáginas Purification and molecular.pdf.jpg1999Purification and molecular characterization of a two component lactococcal bacteriocinMartínez-Cuesta, M. Carmen ; Requena Rolanía, María Teresa; Peláez, Carmen Póster
openAccessThe two peptide.pdf.jpg2000The two peptide lantibiotic lacticin 3147 is effective in bacteriocin induced lysisMartínez-Cuesta, M. Carmen ; Requena Rolanía, María Teresa; Peláez, Carmen Presentación