English   español  

Browsing by Author Ramos González, María Mercedes

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-1987Application of stepwise discriminant-analysis to parameters for characterizing frozen cabrales cheesesAlonso López, Leocadio ; Ramos González, María Mercedes; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Juárez, Manuela  artículo
openAccessWO2005012355A1.pdf.jpg10-Feb-2005Bioactive peptides derived from the proteins of egg white by means of enzymatic hydrolysisMiguel, Marta  ; López-Fandiño, Rosina ; Recio, Isidra  ; Ramos González, María Mercedes; Aleixandre, Amayapatente
openAccessEP1905779A1.pdf.jpg14-Dec-2006Bioactive peptides identified in enzymatic hydrolyzates of milk caseins and method of obtaining same.Recio, Isidra  ; Quirós del Bosque, Ana; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Miguel, Marta  ; Amigo, Lourdes  ; López-Expósito, Iván ; Ramos González, María Mercedes; Aleixandre, Amaya; Contreras, María del Marpatente
closedAccessDec-2006Determination of the antihypertensive peptide LHLPLP in fermented milk by high-performance liquid chromatography-mass spectrometryQuirós del Bosque, Ana; Ramos González, María Mercedes; Muguerza, B.; Delgado, M. A.; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Aleixandre, Amaya; Recio, Isidra  artículo
closedAccessAug-2006Efecto producido por la ingesta crónica de leche fermentada por Enterococcus faecalis CECT 5728 en ratas hipertensasMiguel, Marta  ; Muguerza, B.; Sánchez, E.; Delgado, M. A.; Recio, Isidra  ; Ramos González, María Mercedes; Aleixandre, Amayaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Monitoring the large-scale production of the antihypertensive peptides RYLGY and AYFYPEL by HPLC-MSContreras, María del Mar; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Amigo, Lourdes  ; Ramos González, María Mercedes; Recio, Isidra  artículo
openAccess2319475_B1.pdf.jpg16-Feb-2010Péptidos bioactivos identificados en hidrolizados enzimáticos de caseínas lácteas y procedimiento de obtenciónRecio, Isidra  ; Quirós del Bosque, Ana; Hernández-Ledesma, Blanca  ; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Amigo Garrido, María Lourdes; López-Expósito, Iván ; Ramos González, María Mercedes; Aleixandre, Amaya; Miguel, Marta  patente
closedAccessNov-2007Sensory and mass spectrometric analysis of the peptidic fraction lower than one thousand daltons in Manchego cheeseGómez-Ruiz, José Ángel ; Taborda, Gonzalo; Amigo, Lourdes  ; Ramos González, María Mercedes; Molina, Elena  artículo
closedAccess16-Oct-2007Taste and flavor of artisan and industrial Manchego cheese as influenced by the water-soluble extract compoundsTaborda, Gonzalo; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Martínez-Castro, Isabel ; Amigo, Lourdes  ; Ramos González, María Mercedes; Molina, Elena  artículo
openAccessWO2011138489A1.pdf.jpg10-Nov-2011Use of casein hydrol ysates as antiviral agentsRecio, Isidra  ; Rodríguez Saint-Jean, Sylvia ; Pérez Prieto, Sara I. ; López-Expósito, Iván ; Heras, Ana Isabel de las ; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Ramos González, María Mercedessolicitud de patente