English   español  

Browsing by Author Puertas, Belén

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2016Alternativas al anhídrido sulfuroso en la elaboración de vinos. Antioxidantes de naturaleza fenólica procedentes de subproductos de la industria oleícola y enológicaCantos Villar, Emma; Puertas, Belén; Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Moreno Rojas, José Manuel; Diago, Maria P. ; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctorcomunicación de congreso
openAccessPostprint_2017_EurFoodResTechnol_V243_P941.pdf.jpgJun-2017Assessing wine sensory attributes using Vis/NIRCayuela, José Antonio  ; Puertas, Belén; Cantos-Villar, Emmaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioactive compounds in wine: Resveratrol, hydroxytyrosol and melatonin: A reviewFernández-Mar, M. I.; Mateos, Raquel  ; García-Parrilla, M. C.; Puertas, Belén; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Feb-2015Effect of hydroxytyrosol on quality of sulfur dioxide-free red wineRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. ; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Apr-2016Grapevine-shoot stilbene extract as a preservative in red wineRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. ; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2016Replacement of sulfur dioxide by hydroxytyrosol in white wine: Influence on both quality parameters and sensoryRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Zafrilla, Pilar; Gonzalo-Diago, A. ; Guerrero, Raúl F.; Cantos Villar, Emmaartículo