English   español  

Navegación por Autor Paucar-Menacho, Luz María

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessdry_heat_puffing_Paucar.pdf.jpg2018Effect of dry heat puffing on nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of pseudocereals grainsPaucar-Menacho, Luz María; Dueñas, Montserrat; Peñas, Elena  ; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  Artículo
openAccessposterSLACA.pdf.jpg2017Effect of germination time and temperature on bioactive compounds of purple corn (Zea mays L.)Paucar-Menacho, Luz María; Peñas, Elena  ; Dueñas, Montserrat; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  Póster
openAccessCMQSIGAPaucar.pdf.jpg2017Evaluación de la influencia de las condiciones de germinación sobre el contenido fitoquímico y la actividad antioxidante de la quinua por metodología de superficie respuestaPaucar-Menacho, Luz María; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Peñas, Elena  Presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Evaluation of the influence of germination conditions on the phytochemical content and antioxidant activity of quinoa by response surface methodologyPaucar-Menacho, Luz María; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Dueñas, Montserrat; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  Comunicación de congreso
openAccessCongresoQuinua3.pdf.jpg2017Nutritional composition, fatty acid, amino acid and phenolic profiles of popped pseudocereal grainsPaucar-Menacho, Luz María; Dueñas, Montserrat; Peñas, Elena  ; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  Póster
openAccessoptimization_germination_Paucar.pdf.jpgmar-2017Optimization of germination time and temperature to maximize the content of bioactive compounds and the antioxidant activity of purple corn (Zea mays L.) by response surface methodologyPaucar-Menacho, Luz María; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Dueñas, Montserrat; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  Artículo
openAccessoptimizing_germination_Paucar.pdf.jpgmar-2017Optimizing germination conditions to enhance the accumulation of bioactive compounds and the antioxidant activity of kiwicha (Amaranthus caudatus) using response surface methodologyPaucar-Menacho, Luz María; Peñas, Elena  ; Dueñas, Montserrat; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  Artículo
openAccesscongresquinua17-2.pdf.jpg2017Production of antioxidant hydrolysates from quinoa proteins using a Bacillus spp. alkaline serine proteasePeñas, Elena  ; Paucar-Menacho, Luz María; Frías, Juana  ; Martínez Villaluenga, Cristina  Póster
openAccess2018Response surface optimization of germination conditions to improve the accumulation of bioactive compounds and the antioxidant activity in quinoaPaucar-Menacho, Luz María; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Dueñas, Montserrat; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  Artículo