English
español
Navegación por Autor Pérez-Vicente, Antonio
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 16-dic-2003 | In Vitro Gastrointestinal Digestion Study of Broccoli Inflorescence Phenolic Compounds, Glucosinolates, and Vitamin C | Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Pérez-Vicente, Antonio; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 3-mar-2002 | In Vitro Gastrointestinal Digestion Study of Pomegranate Juice Phenolic Compounds, Anthocyanins, and Vitamin C | Pérez-Vicente, Antonio; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 23-mar-2004 | Influence of packaging material on pomegranate juice colour and bioactive compounds, during storage | Serrano, P.; Pérez-Vicente, Antonio; Abellán, Pedro CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2002 | Influence of storage temperature and ascorbic acid addition on pomegranate juice | Pérez-Vicente, Antonio; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Martí, Nuria | artículo |
openAccess | | 2004 | La granada. Alimento rico en polifenoles antioxidantes y bajo en calorías | García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Pérez-Vicente, Antonio | artículo |