English   español  

Navegación por Autor Pérez-Jiménez, Jara

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 46  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesshighfatrats.pdf.jpg2018A high-fat high-sucrose diet affects the long-term metabolic fate of grape proanthocyanidins in ratsMolinar-Toribio, Eunice; Fuguet, Elisabet; Ramos-Romero, Sara; Taltavull, Núria; Méndez, Lucía ; Nogués, M. R.; Medina, Isabel ; Pérez-Jiménez, Jara Artículo
closedAccess17-sep-2010Açaí (Euterpe oleraceae) ‘BRS Pará’: A tropical fruit source of antioxidant dietary fiber and high antioxidant capacity oilRufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara ; Arranz, Sara; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Oliveira, María S. P.; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Acerola and cashew apple as sources of antioxidants and dietary fibreRufino, Maria do Socorro M.; Pérez-Jiménez, Jara ; Tabernero, María; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
closedAccess2013Adequacy of shrob rats as a model for the metabolic syndrome in nutritional studiesMolinar-Toribio, Eunice; Pérez-Jiménez, Jara ; Lluís, Laura; Sánchez-Martos, Vanesa; Giralt, Montse; Pazos, Manuel ; Méndez, Lucía ; Medina, Isabel ; Torres, Josep LluísArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Analysis of non-extractable phenolic compounds (NEPP) in fruit products: methodology and perspectivesPérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. Comunicación de congreso
closedAccess2011Analysis of Nonextractable Phenolic Compounds in Foods: The Current State of the ArtPérez-Jiménez, Jara ; Torres, Josep LluísArtículo
openAccessachomice.pdf.jpg2017Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical propertiesSolari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Bioactive compounds and antioxidant capacities of 18 non-traditional tropical fruits from BrazilRufino, Maria do Socorro M.; Alves, Ricardo; Brito, E. S, de; Pérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Caracterización completa de polifenoles (extraíbles y no extraíbles) por HPLC-ESI-QTOF MS/MS y MALDI-TOF MS en un complemento alimenticio de uva y granadaPérez-Ramírez, Iza F.; Reynoso-Camacho, Rosalía; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Pérez-Jiménez, Jara Comunicación de congreso
openAccessCardiovascular_disease-related.pdf.jpg2014Cardiovascular disease-related parameters and oxidative stress in SHROB rats, a model for metabolic syndromeMolinar-Toribio, Eunice; Pérez-Jiménez, Jara ; Ramos-Romero, Sara; Pazos, Manuel ; Méndez, Lucía ; Medina, Isabel ; Torres, Josep LluísArtículo
openAccesscomprehsupplem.pdf.jpg2018Comprehensive characterization of extractable and nonextractable phenolic compounds by high-performance liquid chromatography-electrospray ionization-quadrupole time-of-flight of a grape/pomegranate pomace dietary supplementPérez-Ramírez, Iza F.; Reynoso-Camacho, Rosalía; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Pérez-Jiménez, Jara Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Contribution of Macromolecular Antioxidants to Dietary Antioxidant Capacity: A Study in the Spanish Mediterranean DietPérez-Jiménez, Jara ; Díaz Rubio, M. Elena ; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Dietary fiber and associated antioxidants in fruit and vegetablesSaura Calixto, Fulgencio D. ; Pérez-Jiménez, Jara ; Goñi, IsabelCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Dietary fiber and associated macromolecular antioxidants in fruit and vegetablePérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. Capítulo de libro
openAccesseffeappro.pdf.jpg2017Effect of grazing on sainfoin or alfalfa during lactation on lambs' muscle metabolites. A HPLC-ESI-QTOF MS approachRufino-Moya, P. J.; Blanco, M. ; Lobón, S.; Joy, M.; Pérez-Jiménez, Jara Comunicación de congreso
closedAccess2015Effect of n-3 PUFA supplementation at different EPA:DHA ratios on the spontaneously hypertensive obese rat model of the metabolic syndromeMolinar-Toribio, Eunice; Pérez-Jiménez, Jara ; Jáuregui, Olga; Méndez, Lucía ; Medina, Isabel ; Torres, Josep LluísArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect on metabolic syndrome markers of an 8-week supplementation with grape pomace in subjects at high cardiometabolic riskMartínez-Maqueda, D. ; Vaquero, M. Pilar  ; Zapatera, Belén ; Gallego-Narbón, Angélica; Saura Calixto, Fulgencio D. ; Pérez-Jiménez, Jara Comunicación de congreso
openAccessestimavicosa.pdf.jpg2018Estimated dietary intake and major food sources of polyphenols in elderly of Viçosa, Brazil: a population-based studyNascimento-Souza, Mary Anne; Gontijo de Paiva, Pedro; Pérez-Jiménez, Jara ; Carmo Castro Franceschini, Sylvia do; Queiroz Ribeiro, AndréiaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evidence for the formation of maillardized insoluble dietary fiber in bread: A specific kind of dietary fiber in thermally processed foodPérez-Jiménez, Jara ; Díaz Rubio, M. Elena ; Morales, F. J.  ; Morales, F. J.  ; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Fruit peels as sources of non-extractable polyphenols or macromolecular antioxidants: Analysis and nutritional implicationsPérez-Jiménez, Jara ; Saura Calixto, Fulgencio D. Artículo