English
español
Navegación por Autor Pérez-Álvarez, J.A.
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2019 | Chia (Salvia hispanica L.)products as ingredients for reformulating frankfurters: Effects on quality properties and shelf-life | Fernández-López, J.; Lucas-González, R.; Viuda-Martos, M.; Sayas-Barberá, E.; Navarro, C.; Haros, Monika CSIC ORCID ; Pérez-Álvarez, J.A. | artículo |
openAccess | | 2020 | Effects of Black Quinoa Wet-Milling Coproducts on the Quality Properties of Bologna-Type Sausages During Cold Storage | Fernández-López, J.; Lucas-González, Raquel; Roldán-Verdú, Alba; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Ballester Sánchez, Jaime CSIC; Haros, Monika CSIC ORCID ; Pérez-Álvarez, J.A. | artículo |